LEAD - UDDANNELSE FOR TEAM- OG MELLEMLEDERE

Mellem- og teamlederen spiller en afgørende rolle i at forbinde organisationens strategi til det daglige arbejde, hvor medarbejderne skal understøttes i at nå fælles mål. Mellemlederen befinder sig  samtidig i en af de vanskeligste positioner mellem forskellige interesser fra medarbejdere, topledelse og eksterne samarbejdspartnere. Lederforløbet Lead giver grundlæggende indføring i teoretiske perspektiver og værktøjer til lederskab og ledelse af mennesker. Det gælder viden om ledelse, motivation og trivsel samt forbindelsen mellem organisationens samlede strategi og teamets opgaver samt værktøjer til at kommunikere for at skabe følgeskab og øge sammenhængskraften på tværs af organisationen.

LEAD ER FOR DIG, SOM:

Er mellem- eller teamleder og har personaleansvar.

PÅ LEAD FÅR DU:

Vi tilbyder dig en uddannelse, som vil styrke både dit organisatoriske og personlige lederskab gennem øvelser, samtaler og inspirerende oplæg over 4 moduler ( i alt 7 dage).  Derudover kan du se frem til at indgå i et stærkt netværk og fællesskab med både eksperter og ligesindede, som vil nikke genkendende til både vilkår og muligheder. Du vil ligeledes indgå i en læringsgruppe, som vil bestå af en facilitator og andre deltagere, som vil følge dig ekstra tæt, både under og mellem modulerne.

PÅ LEAD LÆRER DU:

  • At navigere som leder i en kompleks sektor under forandring
  • At arbejde med mobiliserende og inkluderende lederskab
  • At lede og navigere i krydspres 
  • At stå stærkere i din rolle som retningssættende og understøttende
  • At håndtere svære og nødvendige samtaler


Hvad kræver lead af dig?

  • Før kursusstart skal du have 1-2 samtaler med din nærmeste leder, hvor du definerer både et organisatorisk og personligt projekt, som du vil arbejde med gennem uddannelsen. Vi anbefaler også, at du efter uddannelsen tager en opfølgende samtale med din nærmeste leder, om hvad du har lært, og hvordan det kan styrke din rolle og organisationen.
  • Forberedelsestid til hvert modul i form af læsning af artikler og korte videooplæg.
  • Selve kursusdagene er hele dage, inklusiv aftener. Derudover vil der være et internat med to overnatninger.
  • Mindre hjemmeopgaver, fx samtaler med kolleger.
  • Afsætte 1-2 dage uden for kurset til aktiviteter i en læringsgruppe.  


Praktisk information


Datoer:

13-14. april 2023

08-10. maj 2023

08-09. juni 2023

Sted: København

Pris: 25.000 kr.

Tilmelding er bindende. Gebyret for afmelding eller udeblivelse er 15 % af afgiften. Kursusafgiften betales ved modtagelse af faktura.
For mere information tilmelding er du velkommen til at kontakte Jesper Hildebrandt Brix, Koordinator for Center for Civilsamfundsledelse, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 51 54 98 55.

MØD UNDERVISERNE

  Elmer Mortensen

Jesper Hildebrandt Brix

Elmer Mortensen er projektleder for Globalt Fokus´ lederuddannelser. Elmer har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med ledelses- og organisationsudvikling, og han har haft ledende stillinger indenfor feltet i store danske-globale organisationer, ligesom han har arbejdet som ekstern konsulent i mange forskellige sammenhænge. Elmer er uddannet historiker fra Københavns Universitet og i HR og Organisationsudvikling fra CBS.Jesper Hildebrandt Brix er koordinator for Center for Civilsamfundsledelse hos Globalt Fokus. Jesper har lang erfaring med ledelse fra den humanitære og private sektor i både dansk og internationalt regi. Han har blandt andet tidligere arbejdet som ansvarlig for international HR i NNIT A/S samt været HR-chef, direktør og bestyrelsesformand for Læger uden Grænser i Danmark og i ledende stillinger som udsendt med samme organisation til en lang række lande som f.eks. Afghanistan, Somalia, Lesotho og Indonesien. Jesper er uddannet sygeplejerske og proces konsulent og har mange års erfaring med undervisning fra forsvaret. Han er ved at tage en kandidat i Public Health ved University of London, School of Hygiene and Tropical Medicine med særligt fokus på Health Services Management.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus