Skip to main content

              

LEAD - UDDANNELSE FOR TEAM- OG MELLEMLEDERE

Mellem- og teamlederen spiller en afgørende rolle i at forbinde organisationens strategi til det daglige arbejde, hvor medarbejderne skal understøttes i at nå fælles mål. Mellemlederen befinder sig samtidig i en af de vanskeligste positioner mellem forskellige interesser fra medarbejdere, topledelse og eksterne interessenter. Derudover er Mellemlederrollen en af de mest givende positioner, en fantastisk mulighed for at arbejde med mennesker, da du her har muligheden for at skabe udvikling, motivere, få inspiration og for positivt at præge retningen mod jeres fælles målsætning.

Vi har sammensat programmet på en måde, så det vil hjælpe dig med at styrke dig i din lederrolle både i forhold til det organisatoriske og det personlige lederskab. Og det hvad enten du har en formel eller en mere uformel lederrolle.

Du vil få en grundlæggende indføring i teoretiske perspektiver og praktiske værktøjer til lederskab og ledelse af mennesker. Det gælder viden om ledelse, motivation og trivsel samt forbindelsen mellem organisationens samlede strategi og teamets opgaver. Ledelsesværktøjerne har fokus på at skabe inklusion og empowerment, fremdrift samt kompetenceudvikling – og ikke mindst at skabe følgeskab og øge sammenhængskraften på tværs af organisationen.

Tidligere deltagere er kommet fra organisationer som: Dansk Flygtningehjælp, GAME, International Media Support, Læs for Livet, Mellemfolkeligt Samvirke, Modstrøm – Foreningen for FGU-elever, Oxfam-IBIS, Røde Kors, Sex & Samfund, Ventilen-Danmark, Verdens Skove.

LEAD ER FOR DIG, SOM:

Er mellem- eller teamleder og har personaleansvar.

PÅ LEAD FÅR DU:

Vi tilbyder dig en uddannelse, som vil styrke både dit organisatoriske og personlige lederskab gennem videndeling, øvelser og samtaler over 3 moduler (i alt 7 dage).  Derudover kan du se frem til at indgå i et stærkt netværk og fællesskab med ligesindede, som vil nikke genkendende til både vilkår og muligheder.

PÅ LEAD LÆRER DU OM HVORDAN:

  • Du kan skabe de bedste betingelser, der gør andre i stand til at opnå fælles mål
  • Du kan omfavne lederrollen og træde i karakter, også når det er vanskeligt
  • Du kan arbejde med at oversætte din egen organisations strategi til opgaver for dit team, så det bliver til praktik handling
  • Du kan agere i krydspresset mellem ledelsesniveauerne over dig, de medarbejdere du skal skabe resultater sammen med, evt. frivillige, samt eksterne interessenter
  • Du kan bruge civilsamfundets formål og vision som pejlemærke for nogle af de valg, du skal træffe


Hvad kræver lead af dig?

  • Forberedelsestid til hvert modul i form af læsning af artikler og løsning af mindre opgaver
  • Deltagelse i 2 x 2 hele kursusdage (9-16) samt et 3-dages internat forløb (2 overnatninger 

Det er en fordel, hvis din deltagelse forankres hos din nærmeste leder. Før kursusstart bør I snakke om, hvorfor du overvejer om ledelse kunne være noget for dig. Efter kurset kan I følge op med fokus på, hvad du er blevet klogere på om din fremtidige rolle.


Praktisk information


Datoer:

4.-5. oktober 2023

30. oktober - 1. november 2023

15.-16. november 2023

Sted: København

Pris: 25.000 kr.

Tilmelding er bindende. Gebyret for afmelding eller udeblivelse er 15 % af afgiften. Kursusafgiften betales ved modtagelse af faktura.
For mere information tilmelding er du velkommen til at kontakte Jesper Hildebrandt Brix, Koordinator for Center for Civilsamfundsledelse, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 51 54 98 55.

MØD UNDERVISERNE

  Elmer Mortensen

Jesper Hildebrandt Brix

Elmer Mortensen er projektleder for Globalt Fokus´ lederuddannelser. Elmer har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med ledelses- og organisationsudvikling, og han har haft ledende stillinger indenfor feltet i store danske-globale organisationer, ligesom han har arbejdet som ekstern konsulent i mange forskellige sammenhænge. Elmer er uddannet historiker fra Københavns Universitet og i HR og Organisationsudvikling fra CBS.Jesper Hildebrandt Brix er koordinator for Center for Civilsamfundsledelse hos Globalt Fokus. Jesper har lang erfaring med ledelse fra den humanitære og private sektor i både dansk og internationalt regi. Han har blandt andet tidligere arbejdet som ansvarlig for international HR i NNIT A/S samt været HR-chef, direktør og bestyrelsesformand for Læger uden Grænser i Danmark og i ledende stillinger som udsendt med samme organisation til en lang række lande som f.eks. Afghanistan, Somalia, Lesotho og Indonesien. Jesper er uddannet sygeplejerske og proces konsulent og har mange års erfaring med undervisning fra forsvaret. Han er ved at tage en kandidat i Public Health ved University of London, School of Hygiene and Tropical Medicine med særligt fokus på Health Services Management.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.


© Globalt Fokus