Skip to main content

              

  • Puljer og fundingmuligheder

Hvilke fundingmuligheder tilbyder vi?

Globalt Fokus har på nuværende tidspunkt tre puljer, vi forvalter, og som har til formål at styrke vores medlemmers og deres partnere i Syd med at opbygge kapacitet og viden.

Puljerne

Puljen til Kapacitetsudvikling understøtter kapacitetsudvikling og kapacitetsopbygning i danske civilsamfundsorganisationer (CSO’er) med humanitære eller udviklingsaktiviteter i OECD-DAC lande og deres partnere. Puljen finansieres af Udenrigsministeriet og forvaltes af Globalt Fokus.

Claim Your Space er Globalt Fokus akutpulje, hvis formål er at sikre akut og hurtig støtte til demokratiforkæmpere og civilsamfundsorganisationer en række særligt udsatte lande, der er under pres og i fare. Puljen er finansieret af Udenrigsministeriet. I menuen til højre findes information, ansøgningkrav og et ansøgningsskema. Siden er på engelsk, så I kan dele med jeres lokale partnere. 

EU-Funding tilbyder alle medlemmer vejledning og rådgivning i de forskellige finansieringsmuligheder i EU-systemet. Find ud hvordan du kan modtage gratis rådgivning til jeres EU-ansøgninger i menuen til højre.

Emma Byrne
Strategisk rådgiver

+45 42 41 57 47
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus