Skip to main content

              

Puljer og fundingmuligheder

Hvilke fundingmuligheder tilbyder vi?

Globalt Fokus har på nuværende tidspunkt tre puljer, vi forvalter, og som har til formål at styrke vores medlemmers og deres partnere i Syd med at opbygge kapacitet og viden.

Puljerne

Puljen til Kapacitetsudvikling understøtter kapacitetsudvikling og kapacitetsopbygning i danske civilsamfundsorganisationer (CSO’er) med humanitære eller udviklingsaktiviteter i OECD-DAC lande og deres partnere. Puljen finansieres af Udenrigsministeriet og forvaltes af Globalt Fokus.

Claim Your Space er Globalt Fokus akutpulje, hvis formål er at sikre akut og hurtig støtte til demokratiforkæmpere og civilsamfundsorganisationer, der er særligt udsatte, under pres og i fare. Puljen er finansieret af Udenrigsministeriet.

FRi Puljen støtter projekter og aktiviteter, der beskytter og promoverer grundlæggende rettigheder i Danmark. Ffri puljen er en del af fundamental rights initiative, der er et samarbejde mellem Globalt Fokus og Nyt Europa og medfinansieret af EU.

Emma Byrne
Strategisk rådgiver

+45 42 41 57 47
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Globalt Fokus tilbyder også Fundingservice til vores medlemmer, som er et overblik over andre funding-muligheder. Læs mere HER.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus