GROW - UDDANNELSE FOR KOMMENDE LEDERE OG KULTURBÆRERE

I alle organisationer er der medarbejdere, som spiller en stor strategisk rolle både i kraft af deres faglighed og deres potentiale for lederskab. Formålet med GROW er at sikre en kontinuerlig talentmasse af kommende ledere og samtidig at styrke de kulturbærere, der påtager sig et uformelt lederskab ude i organisationerne. Målet er at forberede dig på fremtidigt lederskab, så du kan navigere i det krydspres, som team- og mellemlederen ofte står i. På GROW berører vi de store samfundsmæssige spørgsmål om civilsamfundets rolle og fremtid, samtidig med at vi dykker ned i det personlige lederskab og det at lede i en kompleks organisation. Og selvom du muligvis ikke bliver leder i den nærmeste fremtid, vil du få redskaber og viden, der kan hjælpe dig til at omsætte fælles mål til handling.

GROW ER FOR DIG, SOM:

Ønsker at blive team- eller mellemleder eller vil undersøge, om du vil gå ledelsesvejen i fremtiden.

PÅ GROW FÅR DU:

VI tilbyder dig en uddannelse, som vil styrke både din organisatoriske forståelse og dit personlige lederskab gennem øvelser, samtaler og inspirerende oplæg over tre dage. Derudover kan du se frem til at indgå i et stærkt netværk og fællesskab med både eksperter og ligesindede, som vil nikke genkendende til de vilkår og muligheder, der præger arbejdet i en NGO. Du vil ligeledes indgå i en læringsgruppe med andre deltagere, som vil følge dig ekstra tæt, både på og mellem modulerne.

PÅ GROW LÆRER DU:

  • At forstå civilsamfundsorganisationernes rolle i samfundet og vilkår for lederskab
  • At navigere i rejsen fra at være medarbejder til at blive leder
  • At forbinde dine egne værdier til din organisations sag
  • At reflektere over din personlige rolle og potentielle lederskab
  • At koble den rolle, du har i dag, og den rolle, du ønsker i fremtiden

Hvad kræver grow af dig?

Din deltagelse skal forankres hos din nærmeste leder, der skal forpligte sig til at have mindst to samtaler med dig i forbindelse med uddannelsen, én før og én efter.  Før kursusstart bør I snakke om, hvorfor du gerne vil være leder, dine styrker og svagheder ift. lederrollen samt den sag eller område i organisationen, som du ønsker at præge og bidrage til. Efter kurset kan I følge op på disse samtaler med fokus på det fremadrettede arbejde og din fremtid.

  • Forberedelsestid til hvert modul i form af læsning af artikler og korte videooplæg
  • Mindre hjemmeopgaver, fx samtaler med kolleger
  • 1-2 dage uden for kurset til aktiviteter i en læringsgruppe med andre deltager


Praktisk information


Dato:
D. 25.-26.01 og D. 08.02.2023

Sted: København

Pris: 5000 kr.

Tilmelding er bindende. Gebyret for afmelding eller udeblivelse er 15 % af afgiften. Kursusafgiften betales ved modtagelse af faktura.
For mere information tilmelding er du velkommen til at kontakte Jesper Hildebrandt Brix, Koordinator for Center for Civilsamfundsledelse, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 51 54 98 55.

Det siger tidligere deltagere

Grow er et rum, hvor du kan træde tilbage og reflektere over dit eget lederskab og rolle. Vi dykker sammen ned i, hvor mangfoldig ledelse i civilsamfundet er og ikke mindst hvad, der venter dig, hvis du tager springet fra at være medarbejder til at blive leder - med din personlige afklaring i fokus.  Hør Asmat El Ouargui fortælle om, hvad han har fået ud af at være med på Grow. Asmat El Ouargui er Projektleder hos GAME.

Grow er et forløb for kommende ledere og kulturbærere. På forløbet får deltagerne konkrete værktøjer og indblik i det mindset, der skaber en god leder. Hør Misha Wolsgaard-Iversens reflektioner efter at have deltaget på Grow. Da Misha deltog på Grow var hun Program Manager. I dag er hun startet sin ledelsesrejse som sekretariatsleder hos International Børnesolidaritet.

MØD UNDERVISERNE

  Elmer Mortensen

Jesper Hildebrandt Brix

Elmer Mortensen er projektleder for Globalt Fokus´ lederuddannelser. Elmer har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med ledelses- og organisationsudvikling, og han har haft ledende stillinger indenfor feltet i store danske-globale organisationer, ligesom han har arbejdet som ekstern konsulent i mange forskellige sammenhænge. Elmer er uddannet historiker fra Københavns Universitet og i HR og Organisationsudvikling fra CBS.Jesper Hildebrandt Brix er koordinator for Center for Civilsamfundsledelse hos Globalt Fokus. Jesper har lang erfaring med ledelse fra den humanitære og private sektor i både dansk og internationalt regi. Han har blandt andet tidligere arbejdet som ansvarlig for international HR i NNIT A/S samt været HR-chef, direktør og bestyrelsesformand for Læger uden Grænser i Danmark og i ledende stillinger som udsendt med samme organisation til en lang række lande som f.eks. Afghanistan, Somalia, Lesotho og Indonesien. Jesper er uddannet sygeplejerske og proces konsulent og har mange års erfaring med undervisning fra forsvaret. Han er ved at tage en kandidat i Public Health ved University of London, School of Hygiene and Tropical Medicine med særligt fokus på Health Services Management.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus