Download som iCal-fil
Multi-stakeholder forum
Tirsdag 10 Oktober 2017, 13:00 - 16:00

Kom til multi-stakeholder forum d. 10/10 i Landstingssalen!

 

Du er inviteret med, når Det tværpolitiske netværk og 2030-panelet den 10. oktober inviterer til et stort multi-stakeholder forum på Christiansborg! 150 mennesker samles for at give svar til temaet; ”FN’s verdensmål – Danmarks udfordringer og decentrale løsninger.”

 

I forbindelse med Folketingets åbning arrangerer Folketingets tværpolitiske netværk for FN’s verdensmål (2030-netværket), 2030-panelet og Folketingets Energi-, Forsynings- og Klimaudvalg en åbningskonference om verdensmålene på Christiansborg. Konferencen afholdes som et multi-stakeholder forum og bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor der hvert år gøres status over, hvor langt Danmark er kommet med implementeringen af verdensmålene.

 

I år er fokus på danske kommuner som løsningsorienterede forandringsagenter og derfor er temaet for forummet ”FN’s verdensmål - Danmarks udfordringer og decentrale løsninger”.

 

Globalt Fokus arrangerer forummet på vegne af Det tværpolitiske netværk og 2030-panelet, og vi håber, at du har lyst til at deltage! Sammen med op mod 150 andre personer vil du få muligheden for at diskutere kommunale løsninger på Danmarks udfordringer samt diskutere, hvordan disse understøttes på tværs af hele Danmark. På den måde vil du kunne være med til at skabe visionære løsninger gennem tværsektorielt samarbejde. Arrangementet er gratis og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet. Tilmeld dig her!

 

OBS: Tilmelding er åben indtil torsdag den 5. oktober kl. 23.59. På grund af den store interesse forbeholder vi os retten til at prioritere mellem tilmeldinger, såfremt mere end 2 deltagere er fra samme organisation/virksomhed/institution/kommune/lignende.