Verdensmålene har spredt sig til alle hjørner af det danske samfund. Som det første land i verden får Danmark nu en fælles digital platform, der samler nyheder, resultater, events og design om Verdensmålene.

 

Over hele landet har en lang række virksomheder, organisationer, skoler og uddannelsesinstitutioner, kommuner, myndigheder og borgere kastet sig over at få Danmark i mål med Verdensmålene inden 2030. Fra i dag kan alle følge resultaterne, få lokale og nationale Verdensmålsnyheder og finde værktøjer og inspiration til selv at handle, takket være den nye Verdensmålsportal, der i dag blev lanceret af Verdens Bedste Nyheder.

 

Portalen bringer nyheder om de mange nye innovative tiltag, som hele tiden bliver sat i gang landet over, men dækker også de udfordringer, Danmark har med at nå målene. Samtidig samler portalen løsninger, eksempler og materialer til inspiration til alle, der gerne vil tage Verdensmålene til sig. Ambitionen er, at det skal være nemt for danskerne at orientere sig i og få kendskab til målene og blive inspireret til handling lokalt, kommunalt og nationalt.

Portalen kan findes her: https://www.verdensmaal.org