VI SAMLER DANSKE UDVIKLINGS-, MILJØ- OG HUMANITÆRE ORGANISATIONER, DER ARBEJDER FOR FREDELIG, RETFÆRDIG OG BÆREDYGTIG VERDEN BÅRET AF ET STÆRKT, MANGFOLDIGT OG VISIONÆRT CIVILSAMFUND.

VI SAMLER DANSKE UDVIKLINGS-, MILJØ- OG HUMANITÆRE ORGANISATIONER OG FORENINGER, DER ARBEJDER FOR EN MERE RETFÆRDIG, LIGE OG BÆREDYGTIG VERDEN BÅRET AF ET STÆRKT, MANGFOLDIGT OG VISIONÆRT CIVILSAMFUND.

Det arbejder vi for

Vi arbejder for at medskabe et stærkt, mangfoldigt og visionært dansk civilsamfund, styrke udviklingssamarbejdet og være en vidende, kritisk, konstruktiv og indflydelsesrig medspiller i dansk udviklingspolitikGennem kapacitetsopbygning, interessevaretagelse, allianceopbygning og vidensindsamling arbejder vi for at fremme:

NYHEDER

Verdensmålene til debat på Christiansborg 
Verdensmålene til debat på Christiansborg 

Verdensmål og bæredygtig udvikling omdrejningspunktet i Fællessalen på Christiansborg, da 2030-panelet og Global Compact Network Denmark sammen med Altinget-Mandag Morgen inviterede til Verdensmålsuge. Under overskriften ”Midtvejs mod 2030” gjorde civilsamfund, politikere og erhvervsfolk status og kastede lys på de handlinger, omstillinger og investeringer, der skal til for at Danmark kommer i mål.

Læs mere

Nytårshilsen fra Sekretariatschef, Mette Müller Kristensen
Nytårshilsen fra Sekretariatschef, Mette Müller Kristensen

Kære alle,

Godt nytår. Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i 2023. Hos Globalt Fokus er vi i fuld gang med at planlægge vores indsats for 2023. Det giver anledning til at kigge tilbage og reflektere over den forandrede virkelighed og kontekst, vi og vores medlemmer befinder os i. 

Læs mere

Globalt Fokus søger tre nye medlemmer til bevillingsudvalget for Puljen til Kapacitetsudvikling
Globalt Fokus søger tre nye medlemmer til bevillingsudvalget for Puljen til Kapacitetsudvikling

Globalt Fokus søger tre nye medlemmer til bevillingsudvalget for Puljen til kapacitetsudvikling. Som medlem af bevillingsudvalget er man med til at vurdere og træffe afgørelser om ansøgning i hver af de to årlige ansøgningsrunder, der ligger hhv. i foråret og tidligt efterår.

Læs mere

Julehilsen fra Globalt Fokus
Julehilsen fra Globalt Fokus

Kære alle,
Selvom 2022 så småt går på hæld, er der i denne uge stadig fuld damp på kedlerne her i Globalt Fokus, hvor vi, mens vi lægger sidste hånd på dette nyhedsbrev, er i gang med at analysere det nye SVM-regeringsgrundlag, har travlt med lancering af den årlige Verdensmålsstatus SPOTLIGHT 22 og afvikling af ledelseskurser, inden vi kan lukke ned og holde en velfortjent juleferie. 

Læs mere

Fremtidens civilsamfund kræver visionære ledere

Fremtidens civilsamfund kræver visionære ledere

Lederskab i civilsamfundet er en særlig disciplin.
Ledelsesopgaven i civilsamfundet er både kompleks og altafgørende for, at vi kan  lykkes med vores visioner. 

Globalt Fokus' Center for Civilsamfundsledelse har skræddersyet fire uddannelsesprogrammer for seniorledere, mellemledere, kommende ledere og bestyrelser i civilsamfundet.

Lederskab i civilsamfundet er en helt særlig disciplin. Civilsamfundets ledere spiller en afgørende rolle i at udvikle nye strategier for organisationer i en verden præget af opbrud og forandringer. Ledelsesopgaven er både kompleks og altafgørende for, at organisationer i civilsamfundet lykkes med deres visioner. 

Vi har skræddersyet uddannelser til seniorledere, mellemledere, kommende ledere og bestyrelser.

Kommende arrangementer

mandag 27/03 2023, kl. 14:00 - 17:00

Learning session on Procurement and Consumption

  CANCELLEDUnfortunately we have to cancel this learning session...

onsdag 29/03 2023, kl. 09:00 - 12:30

Seminar on Danish civil society’s engagement with civic space recommendations

Global Focus is inviting Danish civil society to a seminar on r...

VÆR MED - for sammen står vi stærkest

Kampen for global retfærdighed har brug for et samlet, stærkt og mangfoldigt civilsamfund, der kritisk og konstruktivt skaber forandring.

Alle danske foreninger og organisationer med udviklings-, miljø- og humanitære aktiviteter kan blive medlem af Globalt Fokus og være med til, at vi sammen kan være en stærk fælles stemme.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus