Skip to main content

              

STYRK JERES LEDERSKAB: Globalt Fokus faciliterer ledernetværk

I 2018 har Globalt Fokus igangsat et civilsamfunds-lederprogram med henblik på at styrke ledelseslaget i vores medlemsorganistioner.

Som civilsamfundsorganisationer har vi i de kommende år mulighed for at spille en interessant og central rolle i løsningen af de udfordringer, vi står med på nationalt såvel som globalt plan. Det stiller store krav til lederne i organisationerne at varetage denne rolle og skabe de betingelser og forandringer, der sikrer sektorens fortsatte og forhåbentlig stigende indflydelse. Derfor sætter Globalt Fokus ind på at styrke og støtte ledelse i medlemsorganisationerne.

 

Globalt Fokus har på denne baggrund iværksat et sæt af forskellige aktiviteter på lederområdet, bl.a. opstart af en række ledernetværk. Formålet er, at ledere i civilsamfundet kan mødes for at udveksle erfaringer og idéer. De dynamiske netværk udgøres af 3-5 ledere, og har fokus på aktionslæring, gensidig sparring, feedback-processer og strategisk styrkelse af den enkelte leder.

 

Vi opfordrer dig, der er leder eller mellemleder, til at benytte dig af denne oplagte mulighed for sparring og udvikling – og dig, der er medarbejder, til at prikke din leder på skulderen og gøre opmærksom på dette tilbud. Se invitationen til forløbet her. 

 

Kontakt Katrine Dietrich på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for tilmelding og med eventuelle spørgsmål.

  • Created on .
Sign up for our newsletter

Get news about our work, activities, and events in your inbox (In danish).

Meet us

Rysensteensgade 3
Copenhagen, 1564
Denmark

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


© Global Focus