Skip to main content

              

EU funding kurser: Bliv klogere på ansøgning og administration af EuropeAid

Globalt Fokus afholder i april og maj kurser i EU funding. Torsdag d. 11. april afholder vi et heldags-introduktionskursus i samarbejde med Red Barnet, hvor man kan blive skarp i at udvikle ansøgninger til EuropeAid, med særligt fokus på at skrive en god konceptnote. Vi introducerer EU’s primære instrumenter til at søge funding, forklarer hvordan konceptnoter evalueres, og gennemgår hvad der udgør et stærkt proposal. Læs mere om arrangementet her.

I starten af maj afholder vi sammen med Dansk Flygtningehjælp endnu et heldagskursus, der fokuserer på administration af kontrakter med Europe-Aid midler. Kurset vil ligge torsdag d. 2. maj og vil gennemgå alle tre faser af projektimplementeringen for at give deltagerne et grundlæggende overblik over forvaltningen af EU-midler. Læs mere om arrangementet her.

Tilmelding: Sker ved at benytte tilmeldingsmodulerne på de to indsatte links ovenfor. For spørgsmål omkring kurserne kan man kontakte politisk rådgiver Astrid Alexandersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmeldingsfristerne er hhv. d. 4. og 25. april.

 

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus