Skip to main content

              

Gruppen for

Uddannelse

Uddannelsesgruppens overordnede formål er at dele, formidle og lære af hinandens faglige erfaringer med uddannelse og udvikling, samt bidrage til globalt strategi- og politikarbejde, og sammen forholde os til, monitorere og influere den danske udviklingsbistand i forhold til uddannelse og SDG4: ’Ensure inclusive and equitable quality education and promote lifelong learning opportunities for all’ bliver opfyldt inklusiv uddannelse i kriser.

Uddannelsesgruppen er den danske del af Education for All bevægelsen og er derfor medlem af Global Campaign for Education (GCE), og har de sidste 5-6 år haft en repræsentant, der var valgt af de europæiske, i GCEs bestyrelse.

Gruppen mødes regelmæssigt cirka seks gange om året hos Oxfam IBIS, som er værtsorganisation, og alle er velkomne. Hvert kvartal udgiver uddannelsesgruppen et nyhedsbrev, der beskriver interne aktiviteter i netværket samt generelle nyheder og policy updates på uddannelsesområdet både på nationalt og internationalt plan.

Uddannelsesgruppen samarbejder desuden med andre danske NGO-netværk, Danida, UNESCO, forskere, og konsulenter.

Hold dig opdateret på Uddannelsesgruppens arbejde via gruppens nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

VIl du vide mere?

Dorte Jørgensen

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus