Skip to main content

              

Klar til nye tider med mere fokus og ny foreningsstruktur

Ved udgangen af januar måned afholdt Globalt Fokus en ekstraordinær generalforsamling med fokus på ny struktur for foreningen, forstærket fokus, samt planer og revideret budget for 2016.

I efteråret besluttede medlemmerne, at de forventede nedskæringer på både medlemsorganisationernes og foreningens bevillinger gjorde det nødvendigt, at foreningen traf beslutninger om vores fremtidige arbejdsområder, arbejdsform og foreningsstruktur. Siden da har koordinationsudvalget taget teten i en medlemsinvolverende proces, der førte frem til et forslag til en ny struktur for foreningen, der skal styrke den strategiske styring af netværket og medlemmernes samlede gennemslagskraft, skabe bedre forudsætninger for alliancebygning med andre aktører ift. fremtidens udfordringer, og ligge til grund for en skærpet og mere fokuseret profil.

Den nye struktur blev vedtaget mandag d. 25. januar – hvor foreningen også valgte medlemmerne af den nye 15 personers styregruppe, der nu udgør foreningens politiske ledelse, og erstatter det forhenværende Koordinationsudvalg samt de fire fora. Styregruppen afholder konstituerende møde i denne uge. Én af styregruppens første opgaver bliver at inddrage alle medlemmer i en drøftelse og vedtagelse af de strategiske fokusområder for arbejdet i 2016 og frem.

Med disse ændringer ser Globalt Fokus fremad, og glæder os til sammen at takle, bruge og udvikle på de udfordringer og muligheder, som 2016 bringer.

Se listen over styregruppens medlemmer her.

Find dokumenter fra den ekstraordinære generalforsamling her.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus