Skip to main content

              

Bliv medlem

Kunne din organisation tænke sig at blive medlem af Globalt Fokus? 

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakt ledelseskonsulent Sarah Wolf på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere.

For at blive medlem skal I udfylde et ansøgningsskema, som I modtager fra os. Heri skal I begrunde, hvorfor I er interesserede i et medlemskab og kort beskrive jeres organisation, samt vedhæfte eller linke til jeres vedtægter.

Globalt Fokus’ Styregruppe behandler jeres ansøgning om optagelse ved et kommende møde. 

Kontingentopkrævning udsendes én gang om året. Er der lige betalt kontingent, vil I dog blive bedt om at betale kontingent for det allerede igangværende år.

Medlemskontingenterne vedtages årligt på Globalt Fokus’ generalforsamling og afhænger blandt andet af den enkelte organisations størrelse.

Her finder du kontingentsatser for 2024

I Globalt Fokus’ vedtægter står der følgende om hvem, der kan blive medlem: 

Medlemskab af Globalt Fokus er åbent for alle danske civilsamfundsorganisationer, der kan tilslutte sig Globalt Fokus’ formål, og som har udviklings-, miljø- og humanitære udviklingsaktiviteter, herunder u-landsoplysning, som et kerneområde i deres arbejde. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus