Skip to main content

              

VI SØGER TO BEVILLINGSKONSULENTER TIL TIDSBEGRÆNSEDE OPGAVER

Globalt Fokus søger to bevillingskonsulenter med til fagligt at vurdere og indstille ansøgninger til FRi Puljen under Fundamental Rights Initiative i foråret 2024. FRi støtter beskyttelse og promovering af grundlæggende rettigheder i Danmark. Vi søger konsulenter med erfaring med systematisk sagsbehandling og kendskab til de danske civilsamfundsorganisationer.


Baggrund:
FRi Puljen støtter projekter og aktiviteter, der beskytter og promoverer grundlæggende rettigheder i Danmark. FRi Puljen er en del af
Fundamental Rights Initiative, der er et samarbejde mellem Globalt Fokus og Nyt Europa og medfinansieret af EU. 

Til forvaltning af FRi Puljen har Globalt Fokus nu brug for to bevillingskonsulenter, som foretager en faglig vurdering af de indsendte ansøgninger på baggrund af retningslinjerne for FRi Puljen. Derefter sender de en indstilling til Bevillingsudvalget, som behandler indstillingen og træffer den endelige afgørelse. Administrativ screening foretages af Globalt Fokus’ sekretariat, inden Bevillingskonsulenterne modtager ansøgningerne. 

Det uafhængige Bevillingsudvalg hos FRi består af seks repræsentanter fra civilsamfundet i Danmark. Medlemmerne er valgt på baggrund af et open call samt motivationsbreve og CV med en vurdering i forhold til kriterierne i open call. Styregruppen i Globalt Fokus har godkendt de udvalgte medlemmer. Bevillingsudvalget har alene beslutningskapaciteten i forhold til hvem, der får tildelt midler fra FRi Puljen.  

Arbejdsopgaver: 

 • Læse og vurdere ansøgninger i forhold til retningslinjer for FRi Puljen.  
 • Udarbejde og forberede Bevillingsnotater for hver ansøgning med faglig vurdering og indstilling til Bevillingsudvalgets beslutning.  
 • Identificere og formulere, i et kort notat, forslag til principbeslutninger efter runden, som diskuteres på bevillingsudvalgsmøde.  
 • Faglig sparring med Globalt Fokus’ Puljerådgiver om udvikling af vurderingspraksis, i henhold til FRi Puljens retningslinjer, samt om kommunikation og skriftlig respons til ansøgere. 
 • Deltage i ’kalibreringsmøde’ efter ansøgningsrunden. 

Møderne foregår i København med mulighed for online hybridform. 

Omfang: 
Arbejdet forventes at udgøre mellem 90-120 timer for hver bevillingskonsulent, cirka 3-4 timer per ansøgning. Timetallet er estimeret og afhænger af antallet af indkomne ansøgninger, der skal behandles.  

En stor del af arbejdet ligger umiddelbart i direkte forlængelse af ansøgningsfristen i april 2024 i uge 15, 16 og 18. Der er lagt timer ind til forberedelse og møder med Globalt Fokus’ Sekretariat samt kalibreringsmøde med Bevillingsudvalget.  

Kvalifikationer:  
Konsulenterne skal gerne have dokumenteret erfaring indenfor følgende områder: 

 • Dokumenteret erfaring med systematisk sagsbehandling og konkret vurdering af ansøgninger. 
 • Kendskab til de danske civilsamfundsorganisationer, der er engageret i arbejdet med grundlæggende rettigheder i Danmark og/eller kendskab til de danske organisationer, der arbejder almennyttigt på tværs af store og mindre aktører og forskellige målgrupper.  
 • Dokumenteret erfaring indenfor civilsamfundsarbejde i Danmark, heraf gerne som konsulent.
 • Gode skriftlige kommunikationsevner samt stærke dansk- og engelskkundskaber.
 • Erfaringer med gensidig sparring med faglige kolleger og systematisk sagsbehandling samt at levere rettidigt i et system med stramme deadlines. 

Honorar:  
Arbejdet honoreres med en timetakst på kr. 625 (inkl. feriepenge). 

Information: 
Læs mere om FRi Puljen. 

Yderligere information kan fås ved henvendelse til Puljerådgiver Naghmeh Kashani på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Projektleder Nina Falkegaard Sørensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Ansøgningsfrist: 
D. 27. februar 2024.

CV og en kort motivation indsendes elektronisk til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. 

Der afholdes korte samtaler med udvalgte kandidater. 

 • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus