Skip to main content

              

VI SØGER POLITISK STUDENTERMEDHJÆLPER

Vil du bidrage til arbejdet med at sikre civilsamfundets indflydelse på udviklingen af verden gennem danske og internationale politiske processer? Så har du nu muligheden for at søge stillingen som politisk studentermedhjælper hos Globalt Fokus, hvor du vil få indblik i og bidrage til vores arbejde indenfor politisk interessevaretagelse, analyse og indsatser for at skabe indflydelse.

Globalt Fokus er en platform for over 75 danske folkelige organisationer, der engagerer sig i globale udviklings-, miljø- og humanitære aktiviteter og arbejder for en mere retfærdig og bæredygtig verden båret af et stærkt og mangfoldigt civilsamfund.   

Globalt Fokus søger en studentermedhjælper, der vil bidrage til det faglige arbejde i vores team for politik og analyse. På vegne af vores medlemmer deltager vi i og søger at påvirke de politiske processer, som har indflydelse på verden omkring os, på Danmarks udviklingssamarbejde og på vores medlemmer. Gennem vores fokusområder, som er bæredygtighed, rettigheder og magtbalancer, analyserer vi verden, udvikler politiske budskaber og arbejder for bæredygtig og retfærdig forandring. 

Som student vil du få indblik i og bidrage til tilrettelæggelse af processer for udvikling af politiske budskaber og interessevaretagelse - særligt med fokus på udviklingspolitik. Du vil arbejde med at understøtte vores politiske rådgivere i deres arbejde med at skabe indflydelse for vores medlemmer og på tværs af fokusområder. Arbejdet vil give dig indblik i og forståelse for civilsamfundets interesser, politiske interessevaretagelsesmetoder, positionsudvikling og medlemsinddragelse.  

 I stillingen som studentermedhjælper vil du få mulighed for at prøve kræfter med følgende opgaver:  

 • Bidrage til skriftligt arbejde, f.eks. ifm. rapporter, analyser, artikler og politiske papirer  
 • Assistere med udarbejdelsen og implementering af planer for interessevaretagelse 
 • Planlægning og facilitering af møder, events og workshops  
 • Koordinering af medlemmer, herunder medlemsinddragelse i udvikling af politiske budskaber  
 • Skabe sammenhæng mellem politikområder og forstå internationale trends 
 • Bidrage til teamets og sekretariatets fortløbende arbejde 

Du vil blive en del at et ambitiøst sekretariat, hvor vi bidrager på forskellige niveauer, mens vi løfter i flok. Du vil blive en del af et team på 5 fuldtidsansatte og to studentermedhjælpere. Opgaver og fokusområder varierer afhængigt af teamets spidsbelastninger og behov.  

For at søge stillingen skal du være i gang med en relevant videregående uddannelse og have interesse for politisk interessevaretagelse, civilsamfundet og udviklingspolitik. Herudover lægger vi vægt på, at studentermedhjælperen er skriftligt velformuleret, selvstændig, engageret og struktureret. Derudover er det et plus at have erfaring med og/eller faglige forudsætninger inden for flere af følgende områder:  

 • Du har stærke engelskkundskaber, skriftlige og mundtlige  
 • Du har praktisk erfaring med planlægning og organisering af events og workshops 
 • Du har gode skriftlige og analytiske kundskaber, inklusive erfaring med at læse kompliceret materiale og finde de vigtigste og mest relevante pointer og formidle dem  
 • Erfaring med arbejde inden for en politisk ledet organisation enten som ansat eller frivillig 

I arbejdet hos Globalt Fokus skal du gerne kunne:  

 • Arbejde selvstændigt, men også være god til at samarbejde 
 • Have let ved at indgå i dialog med nye mennesker 
 • Gå entusiastisk til såvel analytisk som praktisk arbejde   

Hos Globalt Fokus vil du blive en del af et visionært, professionelt og uformelt sekretariat, hvor vi sætter tillid og ansvar højt. Du vil også indgå i sekretariatets daglige og administrative opgaver, som byder på assistance til medlemsmøder, kurser og workshops. Vi vægter værdier som lighed, solidaritet og ikke-diskrimination højt og forventer det samme fra dig.       

Opstart er snarest muligt, og stillingen er i udgangspunkt på 15 timer om ugen.   

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos teamleder for politik og analyse, Rebekka Blomqvist Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. // 28438943  

Frist for ansøgning er senest den 6. marts.  Samtaler forventes afholdt i uge 11.  

Ansøgning og cv sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mærkes ’Politisk studentermedhjælper 2024’ i emnefeltet.   

En af Globalt Fokus’ kerneværdier er mangfoldighed, og vi opfordrer alle interesserede studerende i at søge jobbet uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vi ser frem til at læse din ansøgning. 

 

 

 • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus