Skip to main content

              

Globalt Fokus søger tre nye medlemmer til bevillingsudvalget for Puljen til Kapacitetsudvikling

Globalt Fokus søger tre nye medlemmer til bevillingsudvalget for Puljen til kapacitetsudvikling. Som medlem af bevillingsudvalget er man med til at vurdere og træffe afgørelser om ansøgning i hver af de to årlige ansøgningsrunder, der ligger hhv. i foråret og tidligt efterår.

I bevillingsudvalget sidder fire repræsentanter fra Globalt Fokus’ medlemsorganisationer og én repræsentant fra CISU. I denne ombæring søger vi tre nye medlemmer fra Globalt Fokus’ medlemsorganisationer, der vil sidde i bevillingsudvalget med start til forårsrunden i april 2023 til og efterårsrunden 2024. Der gives et symbolsk honorar for deltagelse i hver ansøgningsrunde.

Puljen understøtter kapacitetsudvikling i danske civilsamfundsorganisationer med humanitære eller udviklingsaktiviteter i OECD-DAC lande og deres partnere. Puljen blev omlagt i foråret 2021 med henblik på at forbedre muligheden for inddragelse af partnere, øge fokus på udvikling af læringsprodukter, samt gøre formater og ansøgningsprocessen lettere tilgængelige. Puljen finansieres af Udenrigsministeriet, og forvaltes af Globalt Fokus.

Vi opfordrer alle medlemsorganisationer til at indstille relevante medarbejdere. Indstillingerne vurderes ud fra følgende kriterier:

  • Erfaring indenfor systematiske tilgange til kapacitetsudvikling/organisatorisk læring
  • Minimum fem års erfaring fra arbejde med humanitære og/eller udviklingsprojekter i civilsamfundsorganisationer
  • Erfaring med vurdering af ansøgninger f.eks. i et andet pulje-regi er en fordel
  • Erfaring med udarbejdelse og formidling af læringsprodukter er en fordel

Indstillingsfristen er d. 30. januar 2023. Indstillingen skal bestå af organisationens indstilling samt medarbejderens CV og sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. i kopi.

For mere information se puljens hjemmeside eller kontakt strategisk rådgiver Emma Munk Byrne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 4241 5747.

 

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus