Skip to main content

              

Struktureret organisatorisk koordinator til 2030-panelet – barselsvikariat

2030-panelet er i rivende udvikling og har brug for en struktureret koordinator, der kan understøtte panelets aktiviteter og organisatoriske arbejde. Interesserer du dig for FN’s Verdensmål? Brænder du for at understøtte arbejdet med vigtige politiske dagsordener organisatorisk?

Har du mod på at være knudepunkt i et dynamisk miljø med mange tværsektorielle interessenter? Så er det dig, vi søger til et barselsvikariat i 2030-panelets sekretariat i Globalt Fokus. 

  

2030-panelet er ved at markere sig som et centralt rådgivende organ i Danmark, når det kommer til FN’s Verdensmål. Det kræver en større organisatorisk støtte i forhold til bl.a. økonomistyring, koordination og planlægning af panelets møder og deltagelse i events, f.eks. Folkemødet samt generel grundighed ift. panelets ”orden i eget hus”. 

  

2030-panelet rådgiver Folketinget om arbejdet med FN’s Verdensmål og består af 25 medlemmer fra forskellige organisationer, der sidder enten som repræsentanter for en sektor eller i kraft af deres egen viden om FN’s Verdensmål. 

  

Dine arbejdsopgaver vil bestå af: 
  

 • Sekretariatsbetjening af panelet og panelets formandskab, herunder økonomistyring og budget, udarbejdelse af mødemateriale, afrapportering, understøttelse af strategiudvikling mv. 

 • Løbende opfølgning og monitorering på panelets projekter, herunder bl.a. arbejdet med Vores Mål 

 • Koordination og afvikling af events med eksterne deltagere og oplægsholdere f.eks. i forbindelse med politiske høringer samt Folkemødet og Verdensmålsugen 

 • Koordination og praktisk facilitering af panelets møder 

Du har erfaring med: 
  

 • Ledelses-, sekretariats- eller bestyrelsesbetjening 

 • Organisatorisk overblik og at arbejde struktureret 

 • Håndtering af bevillinger på finansloven 

 • FN’s Verdensmål 

 • At skabe engagerende events 

 • Understøttelse af komplekse processer og et godt øje for effektive arbejdsgange 
    

Globalt Fokus varetager sekretariatsfunktionen for 2030-panelet. Du kommer til at være en del af Globalt Fokus’ Verdensmålsteam bestående af en politisk rådgiver og en politisk student, der varetager panelets politiske interessevaretagelse og faglige fundament, samt en kommunikations- og eventstudent, der varetager panelets eksterne kommunikation og events. Du vil være ansvarlig for økonomistyring, koordinering af panelets arbejde og afvikling af aktiviteter, samt årsplanlægning. 

  

Globalt Fokus er en samlende platform for danske foreninger og folkelige organisationer, engageret i internationale udviklings-, miljø- og humanitære aktiviteter. Vi arbejder for en mere retfærdig og bæredygtig verden, hvor mennesker kan leve fri for fattigdom og udøve deres menneskerettigheder, båret af et stærkt og mangfoldigt civilsamfund. Vi er knap 20 personer ansat og holder til i Rysensteensgade 3, København H. Vi går op i at understøtte hinanden og spille hinanden stærke i en travl hverdag. 

  

Stillingen er 37 timer med opstart 1. august og frem til 1.juli 2023. 

  

Ansøgning og CV sendes til Globalt Fokus på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest søndag d. 19.06.2022. 

  

Første ansættelsessamtale forventes gennemført d. 23. og 24. juni. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Sarah Wolf på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 20868320. 

  

Vi betragter mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en væsentlig ressource i vores udvikling. Derfor opfordres alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, seksuel orientering, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen. ​

 • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus