Skip to main content

              

Vi er gået hjem

 

 

De sidste to ugers tid har været tumultariske, og det blev de hurtigt. Hos Globalt Fokus følger vi naturligvis Statsministerens opfordringer og fredag den 13. marts havde vi sammen med mange andre første arbejdsdag hjemme for at undgå smittespredning. Det skulle vi lige vænne os til, men fodfæstet er så småt fundet igen. I mellemtiden har vi virkelig fået set meget til vores familier, så noget godt er der kommet ud af situationen indtil videre. Og nu hvor vi kan se frem til i hvert fald et par uger mere ved hjemmekontoret er coronavirus virkelig blevet noget, vi er nødt til at forholde os til både praktisk og fagligt. Det vil vi følge op på her på hjemmesiden og via kommunikationen til vores medlemmer den kommende tid.

 

Vi er heldigvis en privilegeret arbejdsplads i en privilegeret branche, at vi sådan næsten uden videre kan tage vores arbejde med hjem, og at samfundet ikke kollapser, hvis vi tager nogen sygedage eller noget ferie.

 

Ikke mindst er vi alle sammen taknemmelige for dem, der i disse dage må løbe endnu hurtigere for at få det danske samfunds kritiske funktioner til at løbe rundt.

 

Internt holder vi pt. alle møder digitalt, ligesom vi i udgangspunktet også mødes digitalt med medlemsorganisationer og samarbejdspartnere. Vi holder ikke nogen fysiske arrangementer, indtil vi melder noget andet ud, og ligeledes er der blevet tømt ud i vores kalender for marts og april i takt med, at arrangører aflyser eller udskyder deres begivenheder.

 

Det betyder naturligvis også, at vi ikke er at træffe på vores adresse på Rysensteensgade 3, men vi håber du vil tage fat i den relevante medarbejder, hvis du vil i kontakt med os. Du kan også altid skrive til os via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Pas godt på hinanden. Vi glæder os til at vi kan få lov til at nyde forårs- eller sommersolen sammen med jer.

 

Hilsen hele sekretariatet hos Globalt Fokus.

 

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus