Skip to main content

              

Globalt Fokus vedtager beslutning om ekstraordinær generalforsamling

Ved den årlige generalforsamling i oktober 2015 blev der taget en fælles beslutning om at afholde en ekstraordinær generalforsamling i januar 2016.

 

Torsdag d. 22. oktober troppede repræsentanter fra i alt omtrent 40 af vores medlemsorganisationer op i Salen på Rysensteensgade nr. 3 til Globalt Fokus’ årlige generalforsamling. En anledning til dels at se tilbage på alt det vi har nået i det forgange år, dels at drøfte de udfordringer vi alle står over for lige nu, samt dels – og vigtigst af alt – at fastlægge de fremtidige strategiske rammer for vores fælles faglige og politiske indsatser, og beslutte hvad vi skal prioritere og arbejde med i det kommende år.

 

Men eftersom vi – med de bebudede nedskæringer på finansloven for 2016 – står midt i en svær og turbulent situation og går en usikker fremtid i møde, blev der taget en fælles beslutning om, at udskyde en række af centrale beslutninger til en ekstraordinære generalforsamling i januar 2016. De forventede nedskæringer betyder, at foreningen Globalt Fokus skal træffe vigtige beslutninger om vores fremtidige arbejdsområder, arbejdsform samt foreningens struktur. Det siddende Koordinationsudvalg, som er foreningens juridiske ledelse, har derfor fået mandat til at gennemføre en strategisk proces omkring vores fremtidige prioriteringer, metoder og organisering forud for den ekstraordinære generalforsamling, hvor der skal træffes beslutninger vedr. både revideret arbejdsplan og budget for 2016, samt foretages valg til Koordinationsudvalget.

 

Læs referatet fra generalforsamlingen 2015 her.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus