Skip to main content

              

Nyt om kapacitetsudvikling

Arbejdet i Forum for Kapacitetsudvikling er skudt godt i gang her i den sidste halvdel af året og der er sat høje ambitioner!

Vi vil gerne – sammen med medlemmerne - sætte baren højt, og bruge platformen til at udvikle og nuancere tænkning og praksis inden for kapacitetsudvikling. På baggrund af den nye Ramme for fælles kapacitetsudvikling i det danske CSO-miljø vil vi støtte og inspirere til mere strategiske og systematiske læringsindsatser til gavn for både de danske organisationer og deres arbejde i Syd.

 

I Globalt Fokus er der to nye ansigter i kapacitetsudviklingsteamet, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., kapacitetsudviklingskonsulent og Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., puljerådgiver. Sammen med styregruppen for Forum for Kapacitetsudvikling og de to arbejdsgrupper på de tværgående indsatser, vil de i 2015 bl.a. stå bag:

 

  • To åbne medlemsmøder i ’Forum for Kapacitetsudvikling’ – Sæt kryds i kalenderen den 19. februar kl. 13-16 nu! Send mail her, hvis du vil modtage direkte invitation, når den ligger klar.
  • To tværgående læringsindsatser for danske civilsamfundsorganisationer om hhv. ’Danske organisationers rolle som civilsamfundsorganisationer’ og ’Kapacitetsudvikling og organisatorisk læring – og evnen til at agere i en kompleks verden’
  • Tværgående metodeopsamling og – udvikling på tværs af indsatser og initiativer
  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus