Skip to main content

              

Master classes om udviklingskommunikation

I løbet af efteråret har Globalt Fokus’ forum for Oplysning og Kampagne sammen med CISU, afholdt 3 master classes om udviklingskommunikation. Disse master classes har sparket arbejdet i dette forum i gang, og i løbet af foråret vil vi afholde flere interessante arrangementer med et overordnet fokus på, at styrke oplysnings- og kampagnearbejde i Danmark, EU, i FN regi og internationalt.

 

Vi startede d. 23/10, hvor Simon Hodges fra Words That Change, hjalp deltagerne til at arbejde med storytelling i forhold til deres organisations historier. Hvordan identificerer vi den spændende historie og hvordan fortæller vi historier, i øjenhøjde med modtageren.

 

D. 4/11, fortsatte rækken med en kortere masterclass omkring brugen af forskellige målgrupper og kanaler ved Kommunikationsbureauet Datagraf.

 

D. 27/11 afholdt vi den sidste master class i denne række af arrangementer, da Richard Hawkins fra Common Cause, brugte dagen på at fortælle om teorien bag brugen af værdier og framing i kommunikationen, samt på at facilitere diskussioner om dette med udgangspunkt i de deltagende organisationers egne kommunikationsprodukter.

MC32 opt

 

Samlet har de 3 master classes givet deltagerne forskellige perspektiver på, og redskaber til at forbedre kommunikationen fra den enkelte organisation til forskellige målgrupper, og vi ser frem til at arbejde videre med dette tema i det nye år.

 

Læs mere om master classes og udviklingskommunikation i dette magasin lavet af CISU.

 

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus