Skip to main content

              

STYRK JERES LEDERSKAB: Globalt Fokus faciliterer ledernetværk

I 2018 har Globalt Fokus igangsat et civilsamfunds-lederprogram med henblik på at styrke ledelseslaget i vores medlemsorganistioner.

Som civilsamfundsorganisationer har vi i de kommende år mulighed for at spille en interessant og central rolle i løsningen af de udfordringer, vi står med på nationalt såvel som globalt plan. Det stiller store krav til lederne i organisationerne at varetage denne rolle og skabe de betingelser og forandringer, der sikrer sektorens fortsatte og forhåbentlig stigende indflydelse. Derfor sætter Globalt Fokus ind på at styrke og støtte ledelse i medlemsorganisationerne.

 

Globalt Fokus har på denne baggrund iværksat et sæt af forskellige aktiviteter på lederområdet, bl.a. opstart af en række ledernetværk. Formålet er, at ledere i civilsamfundet kan mødes for at udveksle erfaringer og idéer. De dynamiske netværk udgøres af 3-5 ledere, og har fokus på aktionslæring, gensidig sparring, feedback-processer og strategisk styrkelse af den enkelte leder.

 

Vi opfordrer dig, der er leder eller mellemleder, til at benytte dig af denne oplagte mulighed for sparring og udvikling – og dig, der er medarbejder, til at prikke din leder på skulderen og gøre opmærksom på dette tilbud. Se invitationen til forløbet her. 

 

Kontakt Katrine Dietrich på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for tilmelding og med eventuelle spørgsmål.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus