Skip to main content

              

Ny ressourcedatabase: Få inspiration og værktøjer til at arbejde med organisatorisk læring

I efteråret 2015 satte Globalt Fokus sammen med en stor gruppe medlemmer fokus på organisatorisk læring med forløbet ’Strengthening Organisational Learning’, med det formål at skabe et læringsfællesskab omkring organisatorisk læring på tværs af CSO-miljøet.

Med afviklingen af forløbet er der nu udarbejdet en ressourcedatabase, hvor vi deler vores læringsmaterialer fra programmet med alle interesserede. Her kan du finde centrale og gode redskaber i form af såvel artikler og bøger, som guides, værktøjskasser, præsentationer, plancher, videoer og meget mere. Vi håber, at andre ligesom os vil finde materialet relevant og lærerigt, og lade sig inspirere til at arbejde med organisatorisk læring rundt omkring i det danske CSO-miljø. Databasen og de fleste af dens materialer er udarbejdet på engelsk, hvilket giver gode og oplagte muligheder for deling med partnere globalt.

Arbejdet med organisatorisk læring fortsætter med netværksmøder og andre aktiviteter i 2016. Er du interesseret i at blive en del af fællesskabet, kan du kontakte Katrine Dietrich.

Læs mere om SOL-forløbet her.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus