Skip to main content

              

2030-netværkets sekretariatsfunktion overgår fra Globalt Fokus til Folketingets Administration

 

 

Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN’s Verdensmål (2030-netværket) har siden oprettelsen i 2017 modtaget sekretariatsbetjening fra Globalt Fokus. Nu har Folketingets Præsidium besluttet, at 2030-netværket fra 1. marts 2020 kan få sekretariatsbetjening fra Folketingets Administration.

 

”I Globalt Fokus har vi længe arbejdet for, at verdensmålene bliver dybere forankret i de politiske processer og beslutninger, så vi har større mulighed for at se reel politisk handling inden 2030. Vi er derfor glade for, at netværkets arbejde med verdensmålene institutionaliseres i Folketinget”, udtaler Rasmus Stuhr Jakobsen, formand for Globalt Fokus.

 

Det er netværkets formand, Kristian Jensen (V), og næstformand, Mette Gjerskov (S), der har anmodet Folketingets Præsidium om, at Folketinget overtager sekretariatsbetjeningen af 2030-netværket.

 

Globalt Fokus yder fortsat sekretariatsbetjening til 2030-panelet. Folketingets sekretariat overtager formelt sekretariatsbetjeningen for 2030-netværket den 1. marts 2020.

 

Læs hele pressemeddelelsen her.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus