Skip to main content

              

Kom til debatmøde om Danmarks implementering af verdensmålene

For 6 måneder siden blev FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling vedtaget, og verdens lande står nu over for at skulle starte arbejdet med at implementere målene nationalt og globalt.

Globalt Fokus og 92-gruppen har i fællesskab udarbejdet rapporten:  ”Danmark som foregangsland for verdensmålene. Danmarks implementering af verdensmålene: Anbefalinger fra danske civilsamfundsorganisationer”, med en række anbefalinger til den danske implementering af målene, der både gælder for Danmarks nationale og internationale engagement.

Onsdag d. 30. marts kl.15.00 – 18.00 inviterer Globalt Fokus og 92-gruppen til debatmøde i Fællessalen på Christiansborg, hvor anbefalinger fra rapporten vil blive drøftet og diskuteret af Folketingets medlemmer, den private sektor og medlemsorganisationer fra Globalt Fokus og 92-gruppen.

Udenrigsminister Kristian Jensen åbner mødet, og der vil efterfølgende være tre tematiske paneldebatter, hvor Danmarks implementering vil blive drøftet i forhold til henholdsvis målenes principper og finansiering, ulighed, samt bæredygtigt forbrug og produktion.

Find programmet og tilmeld dig her. Tilmelding er nødvendig og sker efter først-til-mølle princippet. Deadline for tilmelding er mandag d. 29. marts kl. 10.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus