Skip to main content

              

Puljen er klar igen – med justering i ansøgningsrunderne og øget fokus på innovative tilgange

Nu er Globalt Fokus ”Pulje til støtte af kapacitetsudviklingsinitiativer” klar igen og har i 2018 et budget på 1,7 mio. kr. Næste ansøgningsfrist er d. 10. april.

I modsætning til tidligere år vil puljens budget ikke blive delt ligeligt mellem de to ansøgningsrunder, der ligger hhv. 10. april og potentielt også 10. oktober 2018. Globalt Fokus vil gerne sikre, at flest mulige midler kommer ud og arbejde i CSO-miljøet. Derfor vil alle puljeansøgninger modtaget i første ansøgningsrunde blive bevilget såfremt de vurderes støtteværdige af puljens bevillingsudvalg.

Det vil derefter vurderes om størrelsen af de resterende midler giver anledning til at fastholde den anden ansøgningsrunde 10. oktober. Hvorvidt den anden ansøgningsrunde opretholdes vil blive meldt ud på Globalt Fokus hjemmeside for puljen og med det sidste nyhedsbrev inden sommerferien. 

Puljen vil fremover have øget fokus på at støtte initiativer, der bruger innovative tilgange og metoder samt benytter nye samarbejdsmåder med det formål at accelerere nytænkning inden for udmøntning af organisationernes udviklingsmidler.

Rådgivning og infomøde

Næste ansøgningsrunde for puljen er d. 10. april 2018, og Globalt Fokus vil gerne bede alle jer, der allerede er i gang med at formulere en ansøgning til puljen, om at indlede processen i god tid og kontakte puljerådgiver Rina Lauritzen Trautner med henblik på både individuel og fælles vejledning. Rina kan kontaktes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller telefon 3121 2840.

Kom til kaffe og croissanter og hør om puljens muligheder og erfaringer fra et af de igangværende initiativer:

 

Infomøde om Puljen

Tid: Torsdag d. 1 marts kl. 9-11.

Sted: Globalt Fokus, Rysensteensgade 3, 3.sal.

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig og evt. dine co-ansøgere senest mandag 26. februar 2018 til Rina Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hvis du er interesseret i at se hvilke initiativer, der er under opsejling, så gå ind på vores Puljebørs her, hvor du også kan få din ide til et puljeinitiativ lagt op for at andre interesserede kan melde sig på.

Seneste puljeinitiativ: Nytænkning og digital læring

Til den seneste ansøgningsrunde i oktober 2017 modtog Globalt Fokus to ansøgninger for midler på i alt 700.000 kr. Bevillingsudvalget bevilgede 400.000 kr. til et af de to kapacitetsudviklingsinitiativer: ”Build Capacity Smarter”.

Puljeinitiativet sætter fokus på nytænkning indenfor brug af digitale platforme i læringsprocesser. De tre ansøgerorganisationer (Folkekirkens Nødhjælp, Ungdommens Røde Kors og MS Action Aid) har som mål at udvikle og integrere nye, digitale og innovative læringsmetoder. Den viden som de sammen skaber vil blive delt med resten af CSO-miljøet via bl.a. udvikling af en digital ”tool box” og etablering af et CSO-netværk med fokus på innovativ og blended kapacitetsopbygning. 

Ansøgningen ”Build Capacity Smarter” indsendt af Folkekirkens Nødhjælp, MS Action Aid Denmark og Ungdommens Røde Kors blev vurderet som støtteværdig og løber over de næste 18 mdr. Målet med initiativet er at udvikle og integrere nye digitale on innovative læringsmetoder i organisationerne.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus