Skip to main content

              

DISN Kick-off møde

Initiativet, Danish Interagency Safety Network (DISN), der støttes af Globalt Fokus’ pulje, afholdt kick-off møde den 3. november hos Globalt Fokus, hvor mere end tredive deltagere mødte op.

 

Netværkets ambition er at forankre en proaktiv og innovativ sikkerhedskultur i medlemsorganisationerne. På mødet præsenterede René Dinesen, centerchef for Borgerservice og Kommunikation i Udenrigsministeriet og Lisa Rielly fra The European Interagency Security Forum (EISF) deres syn på arbejdet med sikkerhed i dag, der gav god inspiration til netværkets fortsatte arbejde. Globalt Fokus’ puljerådgiver Rina Lauritzen Trautner understregede vigtigheden af at holde fast i den store interne tillid, netværket har opbygget under det første puljeinitiativ og fortsat at dele læring på trods af den stigende konkurrenceudsættelse i CSO-miljøet. Netop i den ånd præsenterede Jacob Linderoth fra Institut for menneskerettigheder deres læring fra netværket og IMRs første tiltag for at styrke fokus på sikkerhed i organisation. Det var en spændende dag med en masse gode input og debatter.

 

Du kan se præsentationerne her:

 

Hvis man ønsker at høre mere om netværket eller overvejer at melde sig ind, kan man kontakte Kiki Hynding Hansen fra Dansk Flygtningehjælp, der er lead på initiaitvet, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Læs også mere om netværket på disn.dk

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus