Skip to main content

              

Reslutat fra Puljen: Fem nye kapacitetsudviklingsinitiativer på vej

Der blev sat ny rekord, da Globalt Fokus ved deadline for Puljen for kapacitetsudvikling 10. april i år modtog 8 ansøgninger, som samlet beløber sig til 1,646 mio. kr.

 

Bevillingsudvalget for Globalt Fokus’ Pulje til støtte af kapacitetsudviklingsinitiativer har netop truffet beslutning om at støtte følgende kapacitetsudviklingsinitiativer:

  • ”Core Humanitarian Standard - Kapacitetsopbygning” med 75.000 kr.
  • ”Show It - More” med 75.000 kr.
  • ”Link it to Health” med 375.000 kr.
  • ”Hvordan fremmer vi bæredygtig og lighedsskabende global handel?” med 390.500 kr.
  • ”DISN - Danish Interagency Safety Network” med 400.000 kr.

 

De fem initiativer sætter rammerne for tværorganisationelle læringsprocesser, hvor i alt 31 danske CSO’er samarbejder om at skærpe deres udviklingsarbejde. Initiativerne favner bredt og sætter fokus på internationale standarder for humanitært arbejde, inddragelse af frivillige i arbejdet med grafisk facilitering, sundhed og verdensmålene, fremme af bæredygtig og lighedsskabende handel samt sikkerhed i udviklingsarbejde.

 

Næste ansøgningsrunde for puljen er d. 10. oktober 2017, og på grund af den store søgning i første runde vil der være færre midler til rådighed i puljens anden runde. Vi opfordrer alle jer, der overvejer at søge puljen, til at indlede processen i god tid og kontakte puljerådgiver Rina Trautner Lauritzen med henblik på både individuel og fælles vejledning – Rina kan kontaktes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller telefon 3121 2840.

 

Du kan få inspiration til emner eller læringsmetoder til din egen gruppes puljeinitiativ ved at læse de tidligere godkendte ansøgninger her.

 

Hvis du er interesseret i at se hvilke initiativer, der er under opsejling, så gå ind på vores Puljebørs her, hvor du også kan få din ide til et puljeinitiativ lagt op for at andre interesserede kan melde sig på.

 

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus