Skip to main content

              

  • Toolmaster.dk - Joomla Support
  • Pulje

Puljen sætter rekord og støtter fire nye initiativer

Det var absolut rekord, at der ved deadline for Puljen til støtte af kapacitetsudviklingsinitiativer d. 20. okt. var indkommet i alt 6 ansøgninger, som samlet beløber sig til 2.3 mio. kr.

 

Bevillingsudvalget for Globalt Fokus’ Pulje har netop truffet beslutning om at støtte følgende kapacitetsudviklingsinitiativer:

  • ”Frivillige miljøer” med 400.000 kr.
  • ”Globale undervisningsnetværk” med 399.500 kr
  • ”Virksomheder og grønne organisationer” med 399.500 kr
  • ”Show It” – om at formidle forandring – med 288.500 kr

 

Ovennævnte initiativer favner bredt og sætter fokus på arbejdet med frivillige hjemme og ude, kompetence-udvikling af egne undervisere i globale CSO-undervisningsnetværk, visuel facilitering og kommunikation med partnere i Syd, samt partnerskaber mellem virksomheder og grønne organisationer.

 

Næste ansøgningsrunde for puljen er d. 10. april 2017, og vi opfordrer alle jer, der overvejer at søge puljen, til at indlede processen i god tid og kontakte puljerådgiver Rina Lauritzen Trautner med henblik på både individuel og fælles vejledning – Rina kan kontaktes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 3121 2840.

 

Du kan få inspiration til emner eller læringsmetoder til din egen gruppes puljeinitiativ ved at læse de tidligere godkendte ansøgninger her, og der er også god hjælp at hente i de ny-udviklede Pulje Praxis dokumenter her.

 

Hvis du er interesseret i at se hvilke initiativer, der er under opsejling, så gå ind her på vores Puljebørs , hvor du også kan få din ide til et puljeinitiativ lagt op, så andre interesserede kan melde sig på.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus