Skip to main content

              

  • Norma J. Martinez
  • Pulje

Nyt fra Puljen: Forlænget ansøgningsfrist, ”Pulje Praxis” og nye initiativer på Puljebørsen – nu er det bare med at søge!

Vores Pulje til støtte af kapacitetsudviklingsinitiativer er sat i verden for at støtte organisationer i at styrke sin kapacitet i arbejdet med det Globale Syd. Næste ansøgningsfrist er netop blevet udskudt fra d. 10. til d. 20. oktober. Dette har vi gjort for at sikre, at der er tilstrækkelig tid mellem det kommende informationsmøde om Puljen d. 23. august og ansøgningsdeadline. Ændringen sker i håb om, at vi kan tiltrække flere ansøgninger i efteråret. Så skynd dig til tasterne hvis du sidder med en idé til, hvordan din organisation kan styrke sin kapacitet – mulighederne er mange!

Savner du lidt inspiration, kan du med fordel tage et kig på vores Puljebørs, hvor du finder og kan hægte dig på kommende initiativer under udarbejdelse. Eksempelvis er der lige nu mulighed for at tilslutte sig initiativet ”Hvad er innovation for CSOer – og hvordan kan vi fremme innovation i samspil med partnere?”. Udviklingsbistanden og den verden, vi er aktører i, er under forandring. I det perspektiv planlægger Globalt Fokus sammen med interesserede CSOer et kapacitetsudviklingsinitiativ, som har fokus på dels at kortlægge, hvordan vi som CSO’er arbejder med innovation, og dels har fokus på at hente viden og inspiration fra andre sektorer/faglige sammenhænge om arbejdet med innovation. Mange gode idéer er allerede bragt på banen – men vi mangler dig og din organisation!

Med henblik på at styrke fokus på kapacitetsudvikling har vi i Globalt Fokus desuden taget initiativ til at udvikle en række korte dokumenter kaldet “Pulje Praxis”, som giver en introduktion til udvalgte kapacitetsudviklings-koncepter, -modeller og -redskaber. “Pulje Praxis” tager så vidt muligt udgangspunkt i erfaringer fra initiativer støttet af Puljen. Målet er på baggrund af eksempler, erfaringer og aktuel tænkning at inspirere kapacitetsudviklingen blandt danske CSOer og deres partnere. Vi tilstræber at udvikle dokumenterne i samspil med de deltagende organisationer. Det første dokument er allerede udarbejdet, og flere er under opsejling – du finder dokumenterne her.

Hvis du vil vide mere om Puljens støttemuligheder, skulle du tage at komme med til informationsmødet tirsdag d. 23 august kl. 14-16 på Globalt Fokus, Rysensteensgade 3, 3.sal. Sæt kryds i kalenderen, og kontakt gerne puljerådgiver Marianne Bo Paludan på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med spørgsmål og tilmelding.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus