Skip to main content

              

  • Norma J. Martinez
  • Pulje

Nye puljemidler klar til kapacitetsudvikling i det danske CSO-miljø

Den 10. april 2016 er der deadline til årets første ansøgningsrunde for danske CSO’er, der gerne vil styrke deres kapacitet ift. arbejdet i det Globale Syd!

Du kan søge Globalt Fokus’ pulje til støtte af kapacitetsudviklingsinitiativer om midler op til 400.000 DKK til at styrke arbejdet inden for mange forskellige temaer, som for eksempel:

  • Hvordan gør I jeres organisationer klar til arbejdet med de nye Sustainable Development Goals?
  • Hvordan kan I blive endnu stærkere til at arbejde i netværk om fortalervirksomhed?
  • Hvordan kan I arbejde med innovation sammen med jeres partnere i projektarbejdet i Syd?
  • Hvordan styrker I sammen kapaciteten til at monitorere og evaluere kapacitetsopbygning?

Globalt Fokus’ puljerådgiver, Marianne Bo Paludan (vikar for Rina Lauritzen Trautner), er i fuld gang med at rådgive ansøgere om retningslinjer og læringsmetoder. Marianne vil med glæde høre fra alle, der allerede er i gang med en ansøgning eller overvejer at søge puljen. Du kan også gå ind på den nye Puljebørs, hvor initiativer, der er under forberedelse, bliver lagt op, så andre organisationer kan slutte sig til.

Her er i korte træk, hvad der skal til for at søge puljen:

  • Være en gruppe på minimum 3 danske CSO’er med aktiviteter i det Globale Syd.
  • Have klare behov for kapacitetsudvikling i de danske organisationer. Hvad vil I blive bedre til – hver for sig og som gruppe – for at gøre jeres arbejde i det Globale Syd endnu stærkere?
  • Indsende en ansøgning til Globalt Fokus senest den 10. april 2016, der lægger sig inden for puljens ramme og retningslinjer, som kan findes her.

INFOMØDE 8. marts 2016 kl. 13-14 hos Globalt Fokus: Vil du/I vide mere? Så kom og få en kop kaffe, mens Marianne giver målrettet og relevant information om, hvordan jeres organisationer kan søge puljen. Tilmeld dig ved at sende en mail til Marianne senest fredag d. 4. marts 2016.

Marianne kan kontaktes på tlf.: 2171 4898, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om puljen her.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus