Skip to main content

              

Tag del i verdens største kvindekonference

Women Deliver er verdens største konference om kvinder og pigers sundhed, og løber af stablen i København d. 16. - 19. maj 2016 - og din organisation kan være med!

 

Women Deliver samarbejder med regeringer, FN-organisationer, NGO-er og erhvervslivet om at skabe større politisk engagement omkring og mere investering i piger og kvinder, med særlig fokus på deres seksuelle og reproduktive sundhed, rettigheder og trivsel. Konferencen i maj 2016 bliver den største konference om disse emner i mere end 10 år og en af de første store internationale konferencer i kølvandet på lanceringen af FN’s nye verdensmål. Konferencen vil have fokus på, hvordan vi implementerer FN’s udviklingsmål, så de kommer piger og kvinder i hele verden til gode – med vægt på løsninger og resultater indenfor sundhed, inklusiv seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder, samt koblingen med ligestilling, uddannelse og styrkelse af kvinders økonomiske position i samfundet.

 

Globalt Fokus sidder med i konsortiet, der står for den danske mobiliseringsindsats op til konferencen. En stærk koordineret indsats skal op til og under konferencen sikre, at befolkningen og danske virksomheder, organisationer og institutioner involveres i at sætte fokus på Danmarks stærke indsats for piger og kvinders rettigheder. Vi skal sige velkommen til de mange regeringsledere og internationale gæster med et brag, og vi skal vise dem vigtigheden af, at de kommer frem til resultater, der sikrer en forbedring af kvinders forhold.

 

Der er mange muligheder for at blive en del af denne indsats, både op til og under konferencen:

 

1. WORKSHOPS

 

Kom og vær med at udvikle og planlægge den danske Women Deliver indsats sammen med os som deltager på efterårets temabaserede mini-workshops, hvor vi sætter os sammen i mindre grupper med potentielle samarbejdspartnere inden for fælles interesse-felter. Vi planlægger i konsortiet at starte den danske Women Deliver indsats ugen før selve Women Deliver konferencen, hvor vi vil lave dagene temabaserede efter de temaer, som vi holder workshops om. Her vil vi rigtig gerne have jer til at spille en rolle!

 

Efteråret byder på følgende fire workshops:

  • Workshop 1 – 18. november, kl. 9.30-11.30: Erhvervsliv, virksomheder, ledelse og økonomi i forhold til Women Deliver, ved Dansk Industri, Lederne og Hansen Agenda.
  • Workshop 2 – 19. november, kl. 14-16: Sundhed samt seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder i forhold til Women Deliver, ved Sex&Samfund og Hansen Agenda.
  • Workshop 3 – 23. november, kl. 9.30-11.30: Uddannelse i forhold til Women Deliver, ved Sex&Samfund og Hansen Agenda.
  • Workshop 4 – 26. november, kl. 9.30-11.30: Frivillighed og foreningsliv i forhold til Women Deliver, ved Verdens Bedste Nyheder.

 

Læs mere om efterårets workshops her.

 

2. UDSTILLING

 

Konferencecentret vil huse et stort udstillingsområde med en masse forskellige aktiviteter – fra konkurrencer og madboder til foto- og kunstudstillinger. Udstillingsområdet udgør som regel hjertet af Women Deliver’s konferencer, og er en oplagt mulighed for at fremvise og fortælle om jeres arbejde og projekter for tusindvis af deltagere inden for en relevant målgruppe, og demonstrere jeres engagement for verdens piger og kvinder. Samtidig får I mulighed for at møde forandringsagenter fra hele verden og udvide jeres netværk, samt få indsigt i nye idéer, trends, løsninger, research og teknologi.

 

Læs mere om muligheden for at udstille her.

 

3. SPRED BUDSKABET

 

Vi håber på, at alle vores medlemmer vil støtte op den vigtige begivenhed ved at sprede informationen i jeres egne netværk og dele den via forskellige medier.

 

4. KOM MED

 

Vigtigst af alt håber vi selvfølgelig på at se mange kendte ansigter, når mange måneders planlægning realiseres og konferencen løber af stablen i maj. Tilmelding sker her.

 

Der er altså mange muligheder for at involvere sig – lige fra at være med til at dele budskaberne, lave et arrangement eller til at blive en strategisk partner op til konferencen. Har du spørgsmål eller inputs, så skrive gerne til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Læs mere om konferencen her.

 

Læs mere om den danske mobiliseringsindsats her.

 

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus