Skip to main content

              

FfD Task Force møde 18/11 i Concord Europe

Den 18. November afholdt Concord Europe sit årlige Financing for Development (FfD) Task Force møde i Paris. Mødet samlede det Europæiske Civilsamfund frem mod de afgørende FfD forhandlinger i Addis Ababa i Juli, 2015. Mødet havde til formål at identificere nøgleområder som europæiske CSOer sammen vil skubbe til FfD forhandlingerne, samt at diskutere en fælles advocacy-strategi og identificere måder at arbejde sammen på op til Addis Ababa.

 

Den første del af Task Force mødet bestod af en spændende og livlig debat, med panelister som er ledende på FfD processen, fra både nord og syd. Dette fulgtes af en lang og intensiv workshop på seks udvalgte FfD temaer; offentlig finansiering, handel, skat, gæld, systematiske problemer og privat finansiering. Baggrundsdokumenterne til alle seks temaer, inklusiv deres udvikling siden Monterrey kan findes herunder.

 

 

Globalt Fokus var lead på privat finansiering og arbejder fortsat aktivt på FfD processen ind i det afgørende år af FfD og Post2015 forhandlingerne i 2015.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus