Skip to main content

              

  • Toolmaster.dk - Joomla Support
  • Politik

Globalt Fokus opfordrer statsministeren til at stå for en ambitiøs dansk implementering af verdensmålene

Globalt Fokus opfordrer i et nyt brev den danske statsminister til at melde sig ind i kredsen af lande, der allerede nu fastlægger planer for, hvordan FN's nye verdensmål for bæredygtig udvikling konkret skal realiseres.

 

Baggrunden for at rette brevet til statsministeren er en ny rapport, ”Danmark som foregangsland for verdensmålene. Danmarks implementering af verdens-målene: Anbefalinger fra danske civilsamfundsorganisationer”, der indeholder Globalt Fokus’ anbefalinger til den danske regering i arbejdet med at implementere de 17 verdensmål både nationalt og internationalt.  

 

I rapporten, som er sendt til statsministeren og alle regeringens ministrene, opfordrer Globalt Fokus bl.a. til, at regeringen udarbejder en dansk handlingsplan for implementeringen af verdensmålene, der indeholder konkrete nationale og internationale tiltag, og hviler på et tværministerielt samarbejde. Herudover opfordres statsministeren til at inddrage civilsamfundet, Folketinget og andre relevante aktører i forbindelse med implementeringen af målene, samt at sikre den nødvendige finasiering af målene.  

 

Læs rapporten her.

 

Læs brevet til statsministeren her.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus