Skip to main content

              

  • Toolmaster.dk - Joomla Support
  • Politik

Globalt Fokus opfordrer statsministeren til at tage lederskab til topmødet i New York

I et fælles brev opfordrer Globalt Fokus og 92-gruppen den danske Statsminister til at lade Danmark tage lederskab, når verdens ledere skal vedtage de nye verdensmål.

 

Verdensmålene for bæredygtig udvikling, der skal erstatte 2015-målene, skal vedtages til FNs Generalforsamling i New York d. 25.-27. september. Sammen med formanden for FNs Generalforsamling Mogens Lykketoft får Statsminister Lars Løkke Rasmussen en vigtig rolle til topmødet samt i de kommende års arbejde med at implementere målene.

 

Globalt Fokus og 92-gruppen opfordrer til, at statsministeren gør Danmark til foregangsland ved at udarbejde en solid handlingsplan til implementeringen af målene gennem en inkluderende og involverende proces. Herudover opfordres statsministeren og regeringen til at yde en stærk og ambitiøs indsats i arbejdet med at udvikle indikatorer, skabe et solidt High Level Political Forum, sikre tilstrækkelig finansiering af målene, og sikre at civilsamfundet fortsat involveres i processen omkring de nye verdensmål.

 

Læs hele brevet til Statsministeren her.

  • Oprettet den .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus