Skip to main content

              

 

Er du medlem, og har du et event, du gerne vil have i kalenderen?

Skriv en mail til: info@globaltfokus.dk

Download som iCal-fil
Puljeworkshop for FRi Puljen, Aarhus (AFLYST)
Tirsdag 27 Februar 2024, 17:00 - 18:30

Dette event er desværre aflyst. Ønsker du fortsat at høre mere om FRi Puljen og få tips til ansøgningen, kan du i stedet deltage i FRi's online workshop, der afholdes d. 12. marts (tilmeld dig her), eller kontakte puljerådgiver Naghmeh Mahmoudi Kashani på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne workshop er åben for alle civilsamfundsaktører, der gerne vil vide mere om FRi Puljen: Ligegyldigt om du vil afsøge, om FRi Puljen er noget for dig og din organisation, eller du allerede ved, at du vil søge puljen og gerne vil have sparring og gode tips til ansøgningen. I denne workshop vil Puljens retningslinjer blive gennemgået, der vil blive givet tips og tricks til at skrive den gode ansøgning, og du vil få mulighed for at stille spørgsmål til og få sparring fra puljerådgiveren.

Puljen kan søges bredt af civilsamfundsaktører, der dækker både de etablerede civilsamfundsorganisationer og græsrodsbevægelser og aktivister, der søger midler til rettighedsprojekter i Danmark. Der er deadline for denne ansøgningsrunde d. 24. marts 2024.

Læs alt om FRi Puljen her. 

Og du kan læse mere om Fundamental Rights Initative her. 

Tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig gennem dette link. 

 

Program 

TID 

 

17.00

Blød ankomst

Snup en kop kaffe  

17.05

Velkomst v. Nina Falkesgaard Sørensen  

Introduktionsrunde, rammesætning og program

17.20 

Retningslinjer for FRi Puljen & Den gode ansøgning v. Naghmeh Mahmoudi Kashani

Puljerådgiveren vil give en kort præsentation af FRi Puljen, retningslinjerne og give gode tips og tricks til den gode ansøgning. 

18:00 

Q&A 

Vi samler op og tager spørgsmål.

18.30

Aftensmad

Der vil blive serveret aftensmad hos Café Mellemfolk til alle deltagere. 

 

Tilgængelighed: Der er desværre, som udgangspunkt, ikke adgang til Café Mellemfolk via rampe. Er du kørestolsbruger, så kontakt os meget gerne, så vil vi gøre hvad der står i vores magt for at finde en komfortabel måde at sikre din adgang til arrangementet.

Please write an email to Grant Advisor Naghmeh Kashani if you are English-speaking and attend the part of the event that relates to the FRi Grant.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus