Skip to main content

              

 

Er du medlem, og har du et event, du gerne vil have i kalenderen?

Skriv en mail til: info@globaltfokus.dk

Download som iCal-fil
Konference: Hvordan finder vi pengene til de globale klimaudfordringer? (DA)
Fredag 09 Juni 2023, 10:00 - 12:30

Tiden er inde til at levere på vores internationale løfter om klimafinansiering. Flere og flere mennesker mærker allerede de katastrofale konsekvenser af klimakrisen og behovet for klimafinansiering er mere presserende end nogensinde før.  Men hvor skal pengene egentlig komme fra? Og hvordan kan vi i Danmark gå forrest, og sikre en tilstrækkelig finansiering af klimatilpasning og lavere CO2-udledning både nationalt og globalt? 

Vær med når Oxfam Danmark og Radikale Venstre inviterer til konference om innovativ finansiering i Provianthuset på Christiansborg.  

Arrangementet vil lægge op til debat om vigtigheden af innovativ klimafinansiering og hvordan Danmark realpolitisk kan gå forrest i at leve op til internationale klimapolitiske løfter. Deltagere i dagens panel inkluderer minister for udvikling og globalt klima Dan Jørgensen (S), folketingsmedlem Christian Friis Bach (RV), Jacob K. Clasen (Danske Rederier) og Lars Koch (Oxfam Danmark) og flere af udviklingsordførerne fra partierne i Folketinget. 

Tilmelding går efter først til mølle-princippet, da der er et begrænset antal pladser. 

Tilmeld dig her: Konference | Innovativ klimafinansiering - 9. juni 2023 | Oxfam IBIS

Sted Provianthuset, Christiansborg
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.


© Globalt Fokus