Download som iCal-fil
Online vejledning til FRi Puljens retningslinjer
Tirsdag 03 Oktober 2023, 20:00 - 21:00

Kom til online vejledning til FRi Puljens retningslinjer    

Tid og sted

Hvornår: 3. oktober kl. 20-21

Hvor: Zoom

Tilgængelighed: Alle med digital adgang kan deltage

Tilmelding: https://nyteuropa.nemtilmeld.dk/245/ (Zoom-link modtages i bekræftelsesmail på tilmelding)

 
Grundlæggende rettigheder er en del af det sikkerhedsnet og fælles værdisæt, der binder Europa sammen, og sikrer hele unionens borgere. Men på tværs af EU er grundlæggende rettigheder i stigende grad under pres. Globalt Fokus og Nyt Europa har derfor søsat projektet Fundamental Rights Initiative (Fri), som skal sikre kapacitetsopbygning, fælles fortalervirksomhed og støtte til konkrete rettighedsprojekter i civilsamfundet i Danmark. FRi er medfinansieret af EU. Et af hovedelementer i FRi er FRi PULJEN, der støtter projekter og aktiviteter, der beskytter og promoverer grundlæggende rettigheder i Danmark. FRi Puljen er åben nu med deadline d. 15. oktober 2023.

Globalt Fokus og Nyt Europa ønsker, at FRi Puljen når bredt ud til det mangfoldige danske civilsamfund. Samtidigt er vi klar over, at retningslinjer og processer for puljer kan virke komplicerede og tunge, derfor tilbyder vi rådgivning til ansøgere. Dette online møde er for civilsamfundsaktører med interesse i at søge FRi Puljen. Til mødet gennemgår Globalt Fokus' puljerådgiver Naghmeh M. Kashani de overordnede rammer for puljen og giver gode råd og konkrete tips til, hvordan man kan gå til værks med sin ansøgning. Det vil også være muligt at få sparring og stille spørgsmål.

Det er en forudsætning for mødet, at man har orienteret sig i FRi Puljens retningslinjer. Puljen kan søges bredt af civilsamfundsaktører, der dækker både de etablerede civilsamfundsorganisationer og græsrodsbevægelser og aktivister, der søger midler til rettighedsprojekter i Danmark.

Link til FRi Puljen og retningslinjerne

Sted Zoom
PRi puljen banner.png