I løbet af 2014 blev der gennemført et review af pujen for kapacitetsudviklingsinitiativer. Her blev det understreget, at der er brug for en mere systematisk tilgang til kapacitetsudvikling, bedre dokumentation og en ny struktur, der kan skabe mere ejerskab til netværksinitiativerne blandt medlemsorganisationerne. Dette kom til udtryk i den nye ramme for fælles kapacitetsudvikling i det danske CSO-miljø, og en helt ny puljeordning.

 

Inden da havde NGO FORUM forvaltet den gamle puljeordning siden 2009. Herunder kan du læse årsrapporter fra alle årene med den gamle puljeordning, se inititativer som stadig er kørende fra den gamle ordning, og hvilke initiativer puljen tidligere har støttet.

 

Det er vigtigt at understrege, at alle disse initiativer er støttet på baggrund af den gamle ramme, og derfor ikke nødvendigvis lever op til kravene i den nye.

Find dokumenter og rapporteringsformater vedr. den gamle puljeordning herunder:

Retningslinjer - de forvaltningsmæssige og administrative krav til bevillingsansøger.

 

Større initiativer:

 

Mindre initiativer:

NGO FORUM årsrapporter:

Initiativer og netværk finansieret af den gamle pulje:

Godkendelser af støtte til netværksinitiativer fra den gamle pulje

Her kan du læse alle godkendelser af puljen til støtte af faglige netværk og kapacitetsudviklingsaktiviteter.

 

2014

  • I maj 2014 godkendte det stående udvalg 4 ansøgninger til støtte af mindre kapacitetsudviklingsinitiativer. Læs den samlede godkendelse her.
  • I februar 2014 godkendte det Stående Udvalg to ansøgninger til støtte af mindre kapacitetsudviklingsinitiativer. Det drejede sig om to reviderede ansøgninger fra hhv. Dansk Forum for Mikrofinans og fra Netværket for Sundhed og Udvikling. Læs den samlede godkendelse her.

 

2013

 

2012

 

2011

 

2010

 

2009

  • Den 2. december 2009 blev ansøgninger for 2010 behandlet på møde i Det Stående Udvalg. Læs den samlede godkendelse her.
  • Analyse af, hvordan NGO FORUMs fem prioriteter dækkes af de godkendte ansøgninger fra de faglige netværk kan læses her.

 

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s