• EU-Funding

Rådgivning om EU-funding og andre medlemsservices

EU afsætter hvert år store summer til både nødhjælps- og udviklingsindsatser implementeret af civilsamfundsorganisationer. Ansøgningsprocessen og administrationen af EU-projekter kan imidlertid være meget ressourcekrævende, og derfor har vi i Globalt Fokus en række medlemsservices, som vil kunne hjælpe medlemsorganisationerne. Vi tilbyder alle medlemmer vejledning og rådgivning i de forskellige finansieringsmuligheder i EU-systemet.


Tre timers gratis rådgivning om EU-funding
Alle medlemmer har mulighed for tre timers gratis rådgivning omkring EU-funding hvert år. Rådgivningen bliver tilbudt gennem Red Barnet, som har stor erfaring med EU-rådgivning og har rådgivet Globalt Fokus’ medlemmer de sidste mange år. 

Rådgivningen har fokus på ansøgningsprocessen af EU-grants, og vil bl.a. kunne omfatte udarbejdelse af strategi, sparring på konkrete ansøgninger, hjælp til fortolkning af PRAG og meget mere.

Hvis du ønsker rådgivning, skal du kontakte Red Barnet på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og huske at tilføje ”Globalt Fokus” i emnefeltet.

Har din organisation behov for yderligere rådgivning efter de 3 timer, så kan organisationen efter egen aftale med Red Barnet tilkøbe sig ekstra rådgivningstimer.


Derudover tilbyder vi Fundingservice til vores medlemmer, som du læse mere om HER.

For spørgsmål om EU-Funding kontakt:

Rebekka Blomqvist
Puljerådgiver
+45 28 43 89 43
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus