Globalt Fokus søger en student til kommunikation

Vil du arbejde med kommunikation og formidling af tidens største globale udfordringer, når det kommer til klima, menneskerettigheder, fattigdom og ulighed? Så har vi en stilling, hvor du kan udvikle dine kommunikationsevner samtidig med, at du arbejder for en bæredygtig og retfærdig verden.


Globalt Fokus er en samlet platform og interesseorganisation for mere end 80 danske civilsamfundsorganisationer, som engagerer sig i internationale miljø-, udviklings- og nødhjælpsaktiviteter. I fællesskab arbejder vi for en mere retfærdig og bæredygtig verden båret af et stærkt og mangfoldigt civilsamfund. Globalt Fokus er ligeledes et aktivt medlem af stærke internationale NGO-netværk og samarbejder med Udenrigsministeriet og FN-systemet. På den måde er Globalt Fokus en central, konstruktiv og kritisk aktør i dansk, europæisk og international udviklingspolitik.

 

Som kommende kommunikationsstudent hos Globalt Fokus vil du vil være ansvarlig for flere af vores informationsservices til medlemmer, som du vil have mulighed for at udvikle og forbedre.

 

Du vil bistå vores eksterne kommunikation til medlemmer, interessenter, det politiske system og offentligheden gennem vores nyhedsbrev, SoMe, hjemmeside
og indlæg til danske medier.

 

I stillingen som kommunikationsstudent hos Globalt fokus er det derfor vigtigt, at du synes, at det er lige så spændende at være med til at researche og
formidle fagpolitisk stof, som at opdatere vores hjemmeside, eventkalender og udvikle indhold, visuelle elementer og grafik til SoMe-kampagner.


Vi er p.t. i gang med at udvikle en ny hjemmeside, som bliver lanceret i slutningen af november. Du vil bistå i videreudviklingen af den nye hjemmeside.

 

Dine opgaver vil bestå primært af at:

 • Udarbejde og videreudvikle Globalt Fokus’ ugentlige informationsservices, der giver vores medlemmer samlet overblik over de vigtigste politiske møder, høringer og processer omkring udviklingspolitik og -samarbejde samt fundingmuligheder i EU.
 • Bidrage til artikler og debatindlæg til Globalt Fokus’ hjemmeside og nyhedsbrev samt danske medier.
 • Opdatering af vores hjemmeside
 • Udarbejde indhold visuelle elementer til SoMe-kampagner

For at komme i betragtning til stillingen, skal du: 

 • Være i gang med en relevant videregående uddannelse eksempelvis inden for kommunikation, samfundsvidenskab, statskundskab.
 • Være en god formidler, der kan gøre politisk fagstof og -viden tilgængeligt til forskellige målgrupper
 • Færdigheder inden for visuel kommunikation fx produktion af kampagner, videoer og infografik­­­ til SoMe og og kan tilpasse tekst og budskab til målgrupper og platforme
 • Være struktureret og selvstændig
 • Have erfaring med webopdatering (vi forventer ikke, at du er en CMS-haj, men du skal ikke blive skræmt over at arbejde i back-end)

Det er en fordel, men ikke en nødvendighed hvis du har: 

 • En politisk sans og interesse i politiske processer og interessevaretagelse
 • Viden om dansk udviklingspolitik og bæredygtig udvikling

Til gengæld tilbyder vi:

 • Et grundigt indblik i dansk udviklingspolitik og det danske civilsamfund
 • Indsigt i det danske, europæiske og internationale politiske system på udviklings- og klimaområdet
 • Muligheden for at styrke dine kommunikationsfærdigheder og omsætte teori til praksis
 • Muligheden for at præge og videreudvikle vores medlemskommunikation
 • En arbejdsplads med dygtige og ambitiøse kollegaer i et sekretariat med en uformel tone, højt til loftet og plads til latter

Som student i Globalt Fokus vil du også indgå i samarbejdet om sekretariatets daglige og administrative opgaver. Hos Globalt Fokus vil du blive en del af et visionært, professionelt og uformelt team, hvor vi sætter tillid og ansvar højt.

Du vil blive ansat til 15-20 timer om ugen afhængigt af hvad dit studie tillader dig, dog minimum 15 timer om ugen. Vi er fleksible omkring eksamensperioder. Start hurtigst muligt.

 

Lønnen følger statens takster for studenter. Arbejdsstedet er Globalt Fokus’ sekretariat, Rysensteensgade 3, 3. sal, 1564 København V.

Yderligere oplysninger om stillingen som student kan fås hos kommunikationsmedarbejder, Norma J. Martinez på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på +45 25174863.

 

Frist for ansøgning er fredag den 30. november kl. 23.59. Samtaler forventes afholdt i uge 49.

Ansøgning og cv sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med cc til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mærkes ‘Kommunikationsstudent´ i emnefeltet. I din ansøgning ser vi gerne, at du uddyber, hvad du kan bidrage med i forhold til de opstillede arbejdsopgaver og ønskede faglige kompetencer.

 • Oprettet den .
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus