Stillingsopslag: Student til arbejde med kapacitetsudvikling og innovation

 

 

Vil du være med til at styrke civilsamfundets arbejde med international bæredygtig udvikling gennem kapacitetsudvikling og innovation? Interesserer du dig for organisatorisk læring og udvikling samt den nyeste tænkning inden for udviklingsarbejde, og har du lyst til at bruge og udvikle din viden i praksis? Så skal du søge stillingen som student for Globalt Fokus’ pulje til støtte af kapacitetsudvikling.

 

Globalt Fokus er et netværk af omkring 80 danske civilsamfundsorganisationer, som engagerer sig i internationale miljø-, udviklings- og nødhjælpsaktiviteter. Globalt Fokus er en central aktør i dansk, europæisk og international udviklingspolitik og arbejder for en mere retfærdig og bæredygtig verden, båret af et stærkt og mangfoldigt civilsamfund. Som et centralt redskab for at opnå dette, har Globalt Fokus understøttet kapacitetsudvikling af civilsamfundet siden 2014 med afsæt i deres behov for nytænkning og samarbejde på tværs af organisationer.

 

Som student på kapacitet og innovation vil du blive ansat til at varetage Globalt Fokus pulje til støtte af kapacitetsudvikling målrettet det danske civilsamfund med udviklingsaktiviteter i det Globale Syd. Dette inkluderer informationsmøder om puljen, rådgivning af ansøgere samt opfølgning på bevillingerne ift. at opsamle læringsresultater og sikre, at disse deles bredt med civilsamfundet og dets partnere. Du vil også stå for administration af puljens bevillinger i dialog med de ansøgende organisationer. I forbindelse med Globalt Fokus nye strategi for 2020-2023 vil puljen blive omlagt, en proces du vil være med til i samarbejde med den nuværende puljerådgiver. Ud over puljen vil samarbejdet også gælde Globalt Fokus facilitering af samarbejde om innovation og partnerskaber.

 

Det er en fordel, men ikke en nødvendighed, hvis du har erfaring med eller faglige kompetencer indenfor:

 

 • Viden om dansk udviklingsarbejde og verdensmål for bæredygtig udvikling
 • Kendskab til det danske civilsamfund, der arbejder med udvikling -fx fra frivilligt arbejde
 • Kendskab til organisatorisk læring og udvikling -evt. viden om innovationsprocesser
 • Økonomisk og administrativ forståelse, kan sætte ting i system og har sans for detaljen
 • Eventkoordinering –planlægning, afholdelse og opfølgning på mindre møder eller konferencer
 • Researcharbejde og videreformidling –herunder evnen til hurtigt at kunne sætte dig ind i og forstå nye emner fx nyeste internationale trends på området
 • Gode mundtlige og skriftlige kommunikative evner ift. nyheder og rapportering af resultater
 • Er selvstændig, tør tage ansvar og initiativ i samarbejde med medlemmer og eksterne partnere

 

Til gengæld tilbyder vi:

 

 • Stort indblik i civilsamfundets udviklingsarbejde og fremme af verdensmålene
 • Kendskab og relationer til centrale aktører i det danske civilsamfund
 • Kendskab til nyeste trends inden for organisatorisk udvikling og nytænkning
 • Oplæring i administration, rapportering og regnskabsaflæggelse
 • Muligheden for at omsætte teori til praksis
 • Muligheden for at styrke færdigheder i mødeafholdelse og rådgivning
 • Muligheden for at lave analyser, opsamle internationale trends og skrive nyheder mm. til Globalt Fokus online-medier

 

Du skal være i gang med en relevant videregående uddannelse og have interesse for og kendskab til udviklingspolitiske spørgsmål. Du skal gerne have erfaring og trives med kommunikationsopgaver på både dansk og engelsk.

 

Du vil blive ansat til 15 timer om ugen med start gerne hurtigst muligt dog senest 3. december 2019. Lønnen følger statens takster for studenter. Arbejdsstedet er Globalt Fokus’ sekretariat, Rysensteensgade 3, 3. sal, 1564 København V. Som student i Globalt Fokus vil du også indgå i sekretariatets daglige og administrative opgaver. Hos Globalt Fokus vil du blive en del af et visionært, professionelt og uformelt team, hvor vi sætter tillid og ansvar højt.

 

Yderligere oplysninger om stillingen som student på kapacitetsudvikling og innovation kan fås hos puljerådgiver, Rina Lauritzen Trautner på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på +45 31 21 28 40.

 

Frist for ansøgning er inden midnat torsdag den 24. oktober 2019.

 

Samtaler forventes afholdt i ultimo oktober start november. Ansøgning og cv sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med cc til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mærkes ”Student kapacitet” i emnefeltet. I din ansøgning ser vi gerne, at du uddyber din interesse i området, og hvad du kan bidrage med i forhold til de opstillede arbejdsområder og ønskede faglige kompetencer.

 • Oprettet den .
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus