STEM GRØNT OG GLOBALT

Folketingsvalget 2022 kommer på et tidspunkt, hvor verden befinder sig i alvorlige kriser, som danskerne mærker på tæt hold. Under en valgkamp er både politikernes og vælgernes blik rettet indad.

Alligevel vil vi under valgkampen insistere på at have et globalt udsyn - for ligesom at de globale kriser påvirker danskernes hverdag direkte, så påvirker vores valg og handlinger herhjemme også resten af verden.

Globalt Fokus arbejder dagligt for at sætte udviklingspolitikken og den globale klimapolitik på dagsorden. Det gør vi også under valgkampen. Derfor har vi udarbejdet Stem Grønt og Globalt, hvor vælgere kan blive klogere på de opstillede partiers politik og holdninger til, hvordan Danmark bidrager til global klimaretfærdighed og bekæmpelse af kriser, fattigdom og ulighed. 

 

Stem Grønt og Globalt kan du kan du blive klogere på partiernes politik og holdninger til, hvordan Danmark bidrager til global klimaretfærdighed og bekæmpelse af kriser, fattigdom og ulighed. Oversigten er baseret på et spørgskema sendt direkte til alle partier, der er er opstillet til Folketingsvalg 2022 samt en kortlægning af partiernes partiprogrammer, formuleret politik på deres hjemmesider og partiernes offentlige udmeldninger på områderne.

 

Hvis du også vil sætte global klima-, sikkerheds- og udviklingspolitik på den politiske dagsorden under valgkampen, har vi udarbejdet en spørgguide med spørgsmål, du kan stille dine folketingskandidater. Find din globale spørgeguide til valget her.

  • Oprettet den .
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus