Events, workshops, konferencer og medlemsarrangementer

Download som iCal-fil
Lancering af nyt EU-projekt – Expanding Civic Space in Unity
Tirsdag 31 Januar 2023, 15:00 - 17:00
Kom med til lancering af Expanding Civic Space in Unity -et nyt stort EU-projekt, der skal styrke civilsamfundets fælles interessevaretagelse, oplysning og kapacitet til at sikre fundamentale rettigheder i en usikker verden.
 
Nyt Europa og Globalt Fokus inviterer til lancering af det nye fælles EU-projekt, Civic Space in Unity, der de næste 3 år skal adressere det stigende pres på fundamentale rettigheder og begrænsningen af civilsamfundets handlemuligheder både offline og online. Med projektet får det danske civilsamfund mulighed for at styrke deres arbejde for at sikre beskyttelsen og promoveringen af fundamentale rettigheder gennem bl.a. lovgivning fra EU.
 
Projektet understreger, at kampen for at sikre fundamentale rettigheder globalt, er uløseligt forbundet med vigtigheden af at værne om dem i Danmark. EU-projektet er en sjælden mulighed for at styrke det danske civilsamfunds arbejde for fundamentale rettigheder i dansk kontekst og baner samtidig vej for at styrke forbindelsen mellem indsatser nationalt, regionalt og internationalt. Midlerne skal bruges på kapacitetsudvikling og allianceopbygning i det danske civilsamfund, fælles interessevaretagelse, monitorering og kampagnearbejde og ikke mindst direkte midler til danske civilsamfundsorganisationers vigtige arbejde. Læs mere om projektet her.
 
Til lanceringen vil Nyt Europa og Globalt Fokus fortælle om hovedlinjerne i projektet.
 
Dato: 1. januar 2023 
 
Tid: 15.00
 
Sted: Demokrati Garage, Rentemestervej 57, 2400 København
 
 
Sted Demokrati Garage, Rentemestervej 57, 2400 København
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus