Download som iCal-fil
Operation Dagsværk: Kampagnelaunch og Sommerfest
Onsdag 22 Juni 2022, 16:00
Kampagnelaunch og Sommerfest
 
Siden januar har vores seje kampagnefrivillige lavet film, podcasts, grafik og undervisningsmaterialer til årets kampagne om og med oprindelige folks unge klimaaktivister i Thailand og Malaysia. De arbejder med høj energi og humør på at lave det hele færdigt lige nu - og glæder sig til at vise jer det hele!
 
Derfor er I inviteret til kampagnelaunch og sommerfest på Studiestræde 24 den 22. juni!
 
Her kan man se og høre mere om årets kampagne, drikke en eller flere sodavand og fadøl (alt overskud går selvfølgelig til årets projekt) og møde nye og gamle venner i en solstråle i vores gård.
 
I samme ombæring skal vi sige stor tak til Asha, Trine, Sara, Lise, Nadia, Johanne, Elias, Asta, Anton, Antonie og Sigge, som i år er kampagnefrivillige hos Operation Dagsværk fra januar til juni.

De fortjener al vores taknemmelighed og en kæmpe sommerfestfejring for deres store indsats, fantastiske humør, inkluderende fællesskab, sjove humor, skarpe overvejelser og altid gode eftertænksomme spørgsmål. Det har både været en kæmpe fornøjelse at have dem med i OD-fællesskabet, og deres arbejde med kampagnen er helt uundværligt for os. Vi håber, at I er mange, der er klar på at sende dem godt videre med højt hurra og klap på skulderen.
 
Vi lægger ud med præsentation af kampagnen i det store mødelokale (indgang fra gården) og derefter hygger vi os i mødelokalet og i gården med sodavand, fadøl og forhåbentligt den bedste slags sommervejr. Der vil være taler, sange og musik og lidt snacks - alle er velkomne til at bidrage med det.

På et tidspunkt i løbet af aftenen bevæger vi os op til vores egne lokaler på 3. sal til mere snak og hygge og måske en lille dans.
 
Alle er velkomne - også hvis man lige har fået en studenterhue på hovedet!

Vi glæder os meget til at se jer alle!
 
Tilmelding sker her: https://fb.me/e/al2xm2k8z
Sted Studiestræde 24, 1455 København K
intro-image