Download som iCal-fil
Forpremiere på 'Frihed, Håb og Andre Synder' - MS x Politiken x CPH:DOX
Mandag 15 Marts 2021, 17:00 - 19:00

Politiken, IMS (International Media Support) og CPH:DOX markerer 10-årsdagen for den syriske revolution med online forpremiere på dokumentarfilmen 'Frihed, Håb og Andre Synder - Den syriske revolution 10 år senere'.

 

Tre syriske aktivister - Yadan, Odai og Rani – genforenes på en teaterscene i Paris næsten 10 år efter, at den syriske revolution brød ud. Her konfronterer instruktøren Rami Farah, der selv er syrer, dem med optagelser fra opstandens tidlige år. Optagelser, som de enten selv har filmet, eller som har ændret deres liv. De tre venner mødtes som medlemmer af et mediekollektiv i Daraa, hvor revolutionen startede. I dag giver gensynet med optagelserne både dem og os en anledning til at reflektere over kompleksiteten i en folkelig opstand, der endte i en altødelæggende regional konflikt.

 

Der er Q&A med instruktør Rami Farah og medinstruktør/producer Signe Byrge Sørensen efter filmen. Herefter taler international redaktør på Politiken Michael Jarlner med Syriensekspert og programleder hos IMS (International Media Support) Rune Friberg Lyme og seniorkorrespondent Anders Jerichow om dokumentaren og konflikten i Syrien, der nu har varet i 10 år.

 

Arrangementet foregår online. Du får tilsendt et link til arrangementet en time før start.


Køb billetter her: https://politikenbillet.dk/67805/CPH_DOX-forpremiere_Frihed_Haab_og_Andre_Synder?fbclid=IwAR30EggzF1-Efj5yDP8WKIMKvCfQGs5TjHz7eI63CUFmUDJOlDFQz6Bp1e8

 

Sprog: Filmens hovedsprog er arabisk, mens undertekster er engelske.
Q&A'en med filmens instruktør og medinstruktør/producer foregår på engelsk, mens den efterfølgende talk er på dansk.

 

OBS: En billet gælder til én skærm. I må gerne være flere, der ser filmen sammen.

Sted Arrangementet foregår online