Download som iCal-fil
Konference om impact investering og SDG-finansiering med international ekspert
Onsdag 16 September 2020, 14:00 - 17:00

Den 16. september sætter Access2innovation fokus på det danske finansieringshul, der spænder ben for dansk innovation og eksport af bæredygtige løsninger til udviklingslande, impact investering og SDG-finansiering på A2i-Talk med den internationale finansieringsekspert Jed Emerson.

 

Arrangementets hovedtaler, Jed Emerson, er forfatter til en række bøger om impact investering, et andet ord for investeringsstrategi med både socialt, miljømæssigt og finansielt afkast. Som ophavsmand til begrebet ”blended value” vil Jed Emerson på A2i-Talken præsentere, hvordan investeringsstrategier kan forene idealer med afkast. Jed Emerson har erfaring fra over tyve års arbejde med en række af verdens største fonde og familiy offices.

 

Herefter præsenterer Access2innovation sin nye analyse af den danske SDG-finansiering. Den viser, at Danmark risikerer at gå glip af vækst og arbejdspladser uden bedre sammenhæng i offentlige støtteordninger til eksport af dansk grøn teknologi til udviklingsmarkeder. Samtidig misser vi muligheden for at hjælpe til med at indfri verdensmålene. Analysen er produceret i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Erhverv, WWF Danmark, Folkekirkens Nødhjælp og Dansk Røde Kors.

 

Til sidst er der debat med danske investorer fra bl.a., Keystones, IFU, Frontier Invest om hvordan vi i fællesskab kan bygge broen mellem offentlig finansiering og privat investeringer.

 

A2i-Talk om SDG-finansiering og impact investering foregår 16. september på Matrikel 1, Højbro Plads 10, 3. sal, 1200 København K kl. 14 til 17. Tilmelding på https://www.access2innovation.com/a2i-talk-om-sdg-finansiering/. Deltagelse er gratis.

 

Voksende interesse for impact investering

Engang var impact investering blot en niche for en lille gruppe investorer. I dag er markedet vokset til 715 mia. USD og er blevet en integreret del af porteføljen hos en imponerende række investorer. Danske investorer er også klar til at gøre en positiv forskel, som betaler sig. Så udfordringen ligger ikke i at mobilisere kapital. Den skyldes derimod manglende investeringsmuligheder.

 

Access2innovations nye analyse påviser en række barrierer mellem udvikling og skalering af bæredygtige projekter. Politikere, investorer, NGO’er og virksomheder vil derfor på konferencen diskutere, hvordan forhindringerne kan fjernes, så et bæredygtigt system kan bygges op til fordel for både erhvervsliv i Danmark og Afrika og for investorer.

 

For yderligere info, kontakt venligst: Jacob Ravn, CEO, Access2innovation, 2770 2318, jr@Access2innovation.com

www.Access2innovation.com

 

A2i-Talk om SDG-finansiering og impact investering

Program

    

Tid

 

 Indlægsholder

Tema

Velkomst

14.00

14.05

Jacob Ravn, CEO     Access2innovation

Velkomst

”Purpose Of Capital”

14.05

14.45

Jed Emerson

(via. Zoom)

Udforskning af “hvordan” og ”hvorfor” i

impact investering

Analyse af det

danske

SDG finansieringssystem

14.45

15.00

Jacob Ravn, CEO

Access2innovation

Konklusioner og anbefalinger til et

sammenhængende SDG finansieringssystem

Paneldebat med

fire store investorer

15.00

16.00

Keystones

IFU

Frontier Invest

Family Office

1. Hvad skal den offentlige kapital understøtte for at fremme bæredygtige investeringer?

2. Hvad efterspørger private investorer?

3. Hvordan kan investorer bidrage til at bygge bro over finansieringskløften?

Networking

16.00

17.00

Access2innovation er vært ved en let forfriskning