Download som iCal-fil
Halvdagsseminar: Hvor skal vi hen med udviklingen?
Torsdag 03 September 2020, 13:30 - 17:00

Torsdag den 3. september kl. 13.30-17.00 inviterer Globalt Fokus til konference i Den Sorte Diamant.

 

Med konferencen vil Globalt Fokus starte en samtale om, i hvilken retning dansk udviklingspolitik skal gå. Vi ønsker i fællesskab at reflektere over, hvad COVID-19 har betydet for, hvor vi står i dag og hvilken betydning det vil have fremadrettet. Herudover vil konferencen bidrage til dialogen om, hvad vi vil med en ny humanitær og udviklingspolitisk strategi.

Programmet indeholder bl.a. en paneldebat om dansk udviklingsbistand, workshop om temaer som lokalt ejerskab, klima og ulighed of Leave No One Behind.

 

Programmet for dagen kan læses her.

 

Tilmelding - vigtigt!

Grundet corona er der begrænset antal pladser til konferencen. Der er 40 ledige pladser og vi kører med et først-til-mølle-princip, men med den begrænsningen at der kun er 1 deltager pr. organisation.

Tilmedlingsfrist er den 31. august. Hvis der er ledige pladser tilbage efter den 31. august, så kan det være at der bliver frigivet flere pladser.

Vi beklager selvfølgelig at der ikke er plads til alle, men vi arbejder på at kunne livestream konferencen. 

 

Corona hensyn

Konferencen vil naturligvis blive afholdt i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer i forbindelse COVID-19. Desværre betyder det bl.a. begrænset antal pladser til konferencen. 

Deltager opfordres ligeledes til at følge myndighedernes retningslinjer, herunder: deltag kun, hvis du er symptomfri, sprit af eller vask hænder, når du ankommer og hold afstand. På nuværende tidspunk er mundbind ikke påkrævet, men man er selvfølge velkommen til at have mundbind på.

 

Sted

Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K

 

Kontakt

Rebekka Blomqvist, reb@globaltfokus.dk 

Registeringer er nu lukket