Download som iCal-fil
CISU: Høring om de nye retningslinjer for Civilsamfundspuljen
Onsdag 04 Marts 2020, 15:30 - 17:30

Målgruppe
For medlemsorganisationer i CISU samt interesserede i den kommende støttemulighed for folkeligt engagement.

 

Formål
På dette fyraftensmøde kan man få indflydelse på den endelige udformning af de opdaterede retningslinjer for alle støtteformer i CISUs Civilsamfundspulje herunder støtte til folkeligt engagement.

 

Indhold
Der vil være en kort samlet præsentation af de nye/opdaterede retningslinjer for CISUs Civilsamfundspulje med særligt fokus på opdateringer vedrørende nexus, bæredygtighed og den kommende støtteform om folkeligt engagement.

 

Det vil være muligt at søge støtteformen om folkeligt engagement fra maj. Derfor er fyraftensmødet også en mulighed for at afklare, om det er noget for din organisation.

 

Efter introduktion deler vi os ud i tre grupper om nexus, bæredygtighed og folkeligt engagement, hvor deltagerne på fyraftensmødet kan komme med input til emnet i gruppen.

 

Ønsker man som organisation at blive hørt omkring alle tre emner, er man velkommen til at deltage med tre deltagere. Kræver separate tilmeldinger.

 

Kursusansvarlige
Faglig leder Jeef Bech, rådgiver Maria Haahr, forvaltningskonsulent Helene Kannegaard og kommunikationsmedarbejder Camilla Bøgelund.
Spørgsmål om fyraftensmødet rettes til Camilla Bøgelund på cb@cisu.dk

 

Sted

Vartov, Opgang H, Farvergade 27, 1463 København K

 

Tilmelding

Via CISU's hjemmeside.