Download som iCal-fil
Stormøde: Civilsamfundets fælles prioriteter
Torsdag 30 Januar 2020, 13:00 - 16:15

Den 30. januar 2020 inviterer Globalt Fokus alle medlemmer til stormøde om civilsamfundets fælles prioriteter for en ny udviklingspolitisk strategi.

 

I Globalt Fokus glæder vi os til at byde jer velkommen til vores stormøde den 30. januar! Mødets formål er at kickstarte et samarbejde omkring civilsamfundets prioriteter med henblik på de næste par års strategier på det humanitære og udviklingspolitiske område. Dette er et første, men også vigtigt skridt i en længere proces, der skal gøre det muligt for os at sætte dagsorden og inspirere hinanden og andre!

 

Hvorfor mødes vi?
Danmarks humanitære og udviklingspolitiske område går ind i en sæson, hvor nye og vigtige strategier og fokusområder vil blive udviklet. Det skal vi have indflydelse på! Som civilsamfund har vi et fællesskab omkring værdi, principper og prioriteter. Står vi samlet, står vi også stærkere til at gøre disse gældende i udviklingspolitikken. Stormødet vil kickstarte processen for at finde fælles fodslag og se fremad mod de forløb vi vil have indflydelse på.

 

Det er vigtigt at påpege, at de prioriteter, som vi arbejder for i fællesskab, ikke står ikke i vejen for, at man som organisation har egne prioriteter på det udenrigspolitiske område. Vi håber derfor, at vi til stormødet i fællesskab kan besvare spørgsmålet: Hvilke fælles prioriteter er vigtigst for civilsamfundet at stå samlet om?

 

Hvad kan I forvente
Torsdag den 30. januar mødes vi kl. 13-16.15 i Salen på Rysensteensgade 3.

 

I løbet af dagen vil vi høre fra interne og eksterne oplægsholdere, der vil give os et indblik i hvordan den nuværende udviklingspolitiske strategi har taget sig ud og hvilke processer vi kan forvente over de kommende år.

 

Vi vil facilitere en workshop hvor vi vil gå i dybden med civilsamfundets udviklingspolitiske prioriteter. Og så slutter dagen af med at se fremad – hvad er næste skridt, hvordan bringer vi outcomes fra dagen videre, og hvordan organiserer vi os.

 

Program kommer op på siden her og fremsendes til deltagere forud for mødet.

 

Sådan forbereder I jer
Forud for mødet håber vi, at I vil forberede jer på følgende spørgsmål:

  • Hvilke fælles prioriteter mener jeres organisation er vigtigst for civilsamfundet?
  • Overvej hvad det vigtigste er at tage med fra den nuværende udviklingspolitiske og humanitære strategi med over til en ny strategi. Og omvendt, er der noget i den nuværende strategi, som ikke bør være en del af en ny strategi.

 

Du kan tilmelde dig nedenfor senest mandag den 27. januar. 

 

Hvis din organisation ikke kan deltage i mødet d. 30/1, så kan I sende jeres input til Rebekka Blomqvist, reb@globaltfokus.dk.

 

Mere information og program for dagen følger senere, men husk at sæt kryds i kalenderen allerede nu!

 

Vi glæder os til at se jer.

Registeringer er nu lukket