Download som iCal-fil
Seksuelle og Reproduktive Sundhed og Rettigheder i Nord Afrika – nu og i fremtiden
Onsdag 26 Juni 2019, 16:30 - 18:00

Sex & Samfund, partner med KVINFO under Dansk Arabisk Partnerskabs Program (DANIDA finansieret) byder velkommen til Dialogmøde om:

Seksuelle og Reproduktive Sundhed og Rettigheder i Nord Afrika – nu og i fremtiden

 

Det sker onsdag d. 26 juni fra 16.30 – 18.00 i Sex & Samfunds lokaler, Lergravsvej 63 2. sal 2300 København S.

 

På mødet vil du møde vores partnere fra Marokko og Tunsien som dagligt kæmper for retten til seksuel og reproduktive sundhed og rettigheder for alle. De vil fortælle om de udfordringer særligt kvinder, unge og andre marginaliserede grupper møder i forhold til køn, krop og seksualitet. I forhold til Tunesien vil der være fokus på unges adgang til undervisning og sundhedsydelser, mens der for Marokko vil sættes fokus på sammenhængen mellem reproduktiv sundehed og kønsbaseret vold. Vores gæster vil også dele deres erfaringer med at gøre noget ved udfordringerne.

 

Derudover kan du glæde dig til at høre gæster fra det regionale niveau fortælle om hvordan situationen er for kvinder, unge og marginaliserede i forhold til seksuelle og reproduktive rettigheder generelt og i forbindelse med humanitære kriser – og deres bud på hvad det kræver at adressere problemet.

 

Endelig vil alle gæster give deres bud på hvor tendenserne i regionen er på vej hen i forhold til seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder i de kommende år.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en række spændende oplæg og efterfølgende debat.

 

Tilmeld dig ved at skrive til programansvarlig og medarbejder i Sex & Samfund Lene Beuchet på mail (ltn@sexogsamfund.dk)  senest 20 juni 2019.