Download som iCal-fil
CISU temadag: Frivillighed & Ressourcer
Lørdag 27 Oktober 2018, 10:00 - 15:00

Frivillighed og ressourcer er og bliver en vigtig del af fundamentet i mange foreninger. Derfor holder CISU i anledning af Frivillighovedstadsåret 2018 en temadag i Aarhus, så du som foreningsfrivillig kan blive klædt godt på med inspiration og viden om, hvordan man engagerer nye frivillige. Derudover vil vi komme ind på, hvilke forskellige slags ressourcer en forening kan trække på, og hvordan man som foreningsfrivillig kan finde nye og anderledes ressourcer, man måske ikke har brugt før. 

 

Temadagen er for dig, der ønsker inspiration og ny viden til arbejdet i blandt andet en frivilliggruppe, bestyrelse eller forening. 
På temadagen kommer du til at møde Troels B. Carlander. Han arbejder til dagligt i virksomheden Ingerfair, der er specialiseret i at rådgive organisationer om samarbejde med frivillige – lige fra rekruttering til fastholdelse. 


Troels B. Carlander vil blandt andet komme ind på følgende spørgsmål om frivillighed: Hvordan holder man fast i de frivillige, så et generationsskifte i foreningen ikke bliver et problem? Og hvordan skaffer man nye frivillige kræfter, der kan drive foreningen? Derudover vil du møde Andrea Kiel og Maria Haahr. De arbejder til dagligt på CISUs sekretariat, og har selv erfaring med ressourcemobilisering og nytænkning af dette. De vil blandt andet komme ind på følgende områder: 

 

Hvad ejer vores organisationer og foreninger af værdi, hvis vi ser bort fra det, der ligger i pengekassen? Og hvordan kan vi blive bedre til at få øje på ressourcer, vi ikke har brugt før, eller måske slet ikke har tænkt på som en ressource?

 

Temadagen er sat sammen således, at vi begynder med fælles intro og oplæg. Efter frokost, er det så muligt at melde sig på to forskellige inspirationsoplæg, hvor det er muligt at fordybe sig i frivillighed og nye ressourcer. 

 

Efter temadagen vil der være mulighed for at benytte kursuslokalerne til at afholde frivilliggruppemøder, hvor dagens inspiration evt. kan vendes. 

 

Mere information om temadagen samt workshops vil blive offentliggjort på denne begivenhed. Følg med! 

 

Tilmelding efter først til mølle princippet!

 

Medlemsorganisationer af CISU tilmelder sig her:http://kurser.cisu.dk/Home/Kursus/505


Ikke-medlemsorganisationer af CISU tilmelder sig her: http://kurser.cisu.dk/Home/Kursus/513

 

Adresse: Klosterport 4X, 3. sal, 8000 Aarhus